Varhaiskasvatuksen opettaja

Norkoolin päiväkotiin haetaan varhaiskasvatuksen opettajaa. Palvelussuhde jatkuu 31.7.2021 saakka. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Työ on koko aikatyötä, mutta myös osa-aikatyöhön kykenevien ammattilaisten kannattaa hakea. Erityispedagogiikan opinnot ja/tai kokemus toimia erityislapsien kanssa katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus, mutta haussa huomioidaan muodollisesti epäpätevät.

Haku jatkuu toistaiseksi kunnes tehtävään on löytynyt sopiva työntekijä. Hakemukset ensisijaisesti sähköpostitse kirjaamo@merikarvia.fi tai vaihtoehtoisesti täytä hakemus Kuntarekryssä tai lähetä kirjeitse Merikarvian kunta Sivistyslautakunta, Varhaiskasvatuksen opettaja, Kauppatie 40, 29900 Merikarvia.

Täyttöön sovelletaan kolmen kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen ja valitun on ennen työn alkua toimitettava lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tutustu työnantajaan

Tehtävistä lisätietoa antavat varhaiskasvatusjohtaja Kirsi Rintamäki 044 7246 362 tai sivistysjohtaja Jari Kosma 044 7246321

Merikarvian kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus ja esiopetus
Osoite: Antintie 9, 29900 Merikarvia

Merikarvian kunta on noin 3100 asukkaan kunta Pohjois-Satakunnassa. Tällä hetkellä varhaiskasvatuksen piirissä on ennätysmäärä lapsia pitkään aikaan eli noin 120 lasta, joten tarvitsemme joukkoomme lisää alan ammattilaisia.