Vuorokoti Rinkeli on Kaarinan ympärivuorokautista hoitoa tarjoava yksikkö. Siajitsemme aivan Kaarinan keskustan tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat turvallisuus, lämminhenkisyys, leikki ja avoin vuorovaikutus. Haemme nyt joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin sisältyy vuorokodin toisena varajohtajana toimiminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 § mukainen kelpoisuus ja hyväksi katsotaan kelpoisuus antaa esiopetusta (986/1998 7§).

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tarjoamme innostavan ja kehitysmyönteisen työyhteisön, sekä hyvän ammatillisen tuen. Hakijan toivomme omaavan joustavuutta, positiivsta työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sivistyspalvelut, Anne Kuhmonen, PL12 , 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Vuorokoti Rinkelin johtaja Vilma Tanninen
vilma.tanninen@kaarina.fi
050-3732492
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen
ota yhteys rekrytointisuunnittelijaan p. 050 314 6197

Kaarinan kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: Viipurintie 120, 20780 Kaarina

Kaarina on yli 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.

Kaarinan kaupunki - Rökfri arbetsplats