Varhaiskasvatuksen opettaja

Haemme Loviisan kaupunkiin varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.3.2021 alkaen. Tehtävään voidaan sisällyttää päiväkodin varajohtajan tehtäviä.

Ensimmäinen sijoituspaikka on Ruukin päiväkoti. Ruukin päiväkoti on suomenkielinen ja sijaitsee Ruotsinpyhtään kirkonkylässä Strömforsin ruukin historiallisessa miljöössä, luonnon ja koulun läheisyydessä. Ruukin päiväkodin toiminta on joustavaa, monipuolista ja Loviisan varhaiskasvatussuunnitelman mukaista. Miljöö antaa mahdollisuuksia monipuoliseen toimintaan.

Haemme varhaiskasvatuksen ammattilaista. Lapsilähtöinen työote on meille tärkeää. Odotamme sitoutumista tiimityöskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta. Lisäksi arvostamme kokemusta varhaiskasvatuksesta, kehittävää työotetta, idearikkautta ja positiivista asennetta.

Kelpoisuusvaatimukset perustuvat varhaiskasvatuslakiin (540/2018)
Viikkotyöaika on 38,25 tuntia ja peruspalkka on 2606,92 euroa. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Jos olet kiinnostunut varhaiskasvatuksen opettaja-tehtävästä lähetä hakemuksesi 8.2.2021 klo 12 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Päivi Ahola, puh 044 5651 084

Ruukin päiväkoti
Osoite: Koulutie 4B, 07970 Ruotsinpyhtää

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin! Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupunki - Rökfri arbetsplats Loviisan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun