Varhaiskasvatuksen opettaja

Laukaan kunnassa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan määräaikainen tehtävä ajalle 1.2.2021-31.7.2021.

Edellytämme tehtävään valittavalta lain 540/2018 30§:n ja asetuksen 608/2005 mukaista kelpoisuutta. Rekrytoinnissa huomioidaan myös kevään aikana varhaiskasvatuksen opettajaksi valmistuvat opiskelijat. Arvostamme hakijan yhteistyötaitoja. Etsimme oma-aloitteista, innostunutta ja kehittämismyönteistä työntekijää, joka on valmis omaksumaan myös positiivisen pedagogiikan toimintamalleja.

Työaika tehtävässä on 38,25 h/vko. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Määräaikaisessa olevassa työsuhteessa noudatetaan yhden kuukauden koeaikaa.
Työtehtävän alkusijoituspaikkana on Lievestuoreen päiväkoti.

Työ alkaa 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Päätehtävänä varhaiskasvatuksen opettajalla on työskentely lapsiryhmässä sekä toimiminen työtiimin ja päiväkodin työyhteisön jäsenenä. Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa tiimissään lapsiryhmän pedagogisesta suunnittelusta, arvioinnista, dokumentoinnista, toteutuksesta ja kehittämisestä. Hän vastaa tiimissään esiopetuksen- ja varhaiskasvatussuunnitelmien kirjaamisesta. Jaettu pedagoginen johtajuus on luontainen osa arjen toimintamalliamme, jossa varhaiskasvatuksen opettaja tuo oman asiantuntemuksensa tiimiin ja työyhteisöön. Tehtävään voi sisältyä esiopetuksen toteuttamista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä Lievestuoreen kauniissa luontomaisemissa laadukkaan varhaiskasvatuksen parissa! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä 2012 valmistuneessa päiväkodissa, jossa toimintaympäristöömme kuuluu vehreä ja monia mahdollisuuksia tarjoava piha-alue. Lähialueen ulkoilu- ja retkeilymaastot ovat hyvät, ja lasten ja kasvattajien päivittäisessä käytössä on myös pihapiirissä sijaitseva kota. Luonto ja liikunta ovat lähellä sydäntämme. Toimintamme keskipisteitä ovat ammatillisuus, kohtaaminen, yhteistyö ja vahvuudet.
Varhaiskasvatuksen opettajan perehdyttäjinä uuteen työhön ja arjen tukena ovat oma tiimi, esimiehet, varhaiskasvatuksen konsultoiva erityisopettaja sekä muu varhaiserityiskasvatuksen henkilöstö.

Tervetuloa rentoon työyhteisöömme!

Tutustu työnantajaan

Maarit Jokela, Lievestuoreen päiväkodinjohtaja, p. 0400 178 446

Laukaan kunta, Sivistyspalvelut, Esiopetus ja varhaisksvatus
Osoite: Laukaantie 14, 41340 Laukaa

Laukaa on maaseutumainen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäjyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.