Varhaiskasvatuksen opettaja

Hakuaikaa jatkettu seuraavaan tehtävään:

Tuusniemen kuntaan haetaan vakituiseen työsuhteeseen varhaiskasvatuksen opettajaa. Kunnan ryhmäperhepäivähoitokoti muutetaan päiväkodiksi ja etsimme innostunutta ja innostavaa ammattilaista toimintaa suunnittelemaan ja toteuttamaan.

Kelpoisuusvaatimus on varhaiskasvatuksen johtajan kelpoisuus, joka määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) 31 §:n mukaan. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa, tehtävä voidaan täyttää määräaikaisena. Ennen tehtävän vastaanottamista on toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja lääkärintodistus terveydentilasta.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi-palvelun kautta 11.4.2021 kello 23.59 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Rehtori Janne Karttunen, janne.karttunen@tuusniemi.fi 040 5721 867

Tuusniemen kunta, Sivistystoimi
Osoite: Keskitie 22, 71200 Tuusniemi

Tuusniemen luonnonkaunis kunta sijaitsee Itä-Suomen keskipisteessä, Kuopion ja Joensuun puolivälissä. Tuusniemi on ylpeä Pohjois-Savon maakuntajärveksi valitusta Juojärvestä, kuntakeskuksen satama-alueesta sekä Seinävuoren rotkolaaksosta. Kansallismaisemana tunnettu Heinäveden reitti kanavineen mahdollistaa pääsyn Valamon luostariin ja Saimaan kanavan kautta kaikille maailman merille.

Tuusniemi tunnetaan oikeitten immeisten pitäjänä sekä leppoisana kesämökki- ja asuinkuntana, jonka talous on kunnossa ja palvelut pelaavat. Upeita tontteja rannalla tai rannan läheisyydessä löytyy asumiseen ja mökkeilyyn mm. Pahkasalosta, Hietarannasta ja Pappilanniemestä. Loma-aikoina Tuusniemen väkimäärä kaksinkertaistuu ja monipuoliset matkailu- ja ohjelmapalvelut sekä muut vapaa-ajanviettomahdollisuudet saavat ihmiset viihtymään.

Suggested jobs