Skip to main content
test

Raision kaupungin sivistys- ja vapaa-aikatoimialalla on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan toimi (340066) Petäsmäen päiväkodissa 15.8.2022 klo 12 asti. Päiväkodissa on 3 lapsiryhmää ja se sijaitsee Petäsmäen alueella Kustavintien varrella.

Tule toteuttamaan kanssamme hyvää ja laadukasta varhaiskasvatusta. Arvostamme innostunutta ja kehittämismyönteistä työotetta, sensitiivistä toimintaa lasten kanssa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja tiimin jäsenenä. Tehtävään sisältyy päiväkodin varajohtajan tehtävät.
Odotamme sinulta varhaiskasvatuksen ammatillisen osaamisen lisäksi halua kehittää osaamistasi ja aktiivista osallistumista varhaiskasvatuksen kehittämistyöhön osana Raision kaupungin sivistyspalveluita.

Kelpoisuusvaatimukset:
Kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot huomioiden kelpoisuuksia koskevat siirtymäsäännökset (Varhaiskasvatuslaki 540/2018 § 74) tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot tai sosionomin opinnot, jota on täydennetty mainituilla opinnoilla. Hakijalle, joka ei täytä kelpoisuusehtoja, voidaan tehdä työsopimus enintään 12 kk ajalle.

Palkkaus määräytyy Ovtes:n mukaan. Toimen täytössä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja esitettävä lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti Kuntarekry.fi -rekrytointijärjestelmän kautta 15.8. 2022 klo 12.00 mennessä.
Haastattelut pidetään viikolla viikoilla 33-34.

Raision kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tarja Äikäs 040 6514759

Lisätietoja

Petäsmäen päiväkoti

Raisio on vetovoimainen ja vahvasti kasvava lähes 25 000 asukkaan ja 1 600 yrityksen moderni kehyskaupunki Varsinais-Suomen parhaalla paikalla. Uudistuvassa kaupunkiorganisaatiossamme työskentelee 1 400 ammattilaista.


Osoite: Hietatie 4, 21220 Raisio

Rekommenderade jobb