Tervetuloa Varhaiskasvatuksen opettajaksi Janakkalaan!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa Jänispolun päiväkotiin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.7.21- 3.1.22 tai kunnes vakituinen työntekijä palaa töihin. Työaika on 38,25h/ viikko. Työsuhteessa noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Etsimme joukkoomme positiivista vasun hengessä työtään kehittävää ammattilaista. Arvostamme joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja työsuhdetaitoja. Odotamme sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteellisuutta, yhteistyökykyä ja monipuolista osaamista.

Varhaiskasvatuslain 75§ 1 momentin mukaan lastentarhanopettajan kelpoisuuden saavuttanut henkilö, kasvatustieteiden kandidaatti tai sosionomi (AMK) on kelpoinen toimimaan varhaiskasvatuksen opettajan (26§) tehtävässä. Tehtävässä vaadittavan esiopetuskelpoisuuden ovat voineet saada myös sosionomi -taustaiset varhaiskasvatuksen opettajat vuoteen 2004 asti. Haussa huomioidaan kesällä 2021 valmistuvat hakijat.

Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Nina Seppä (Turenki alue 2) p. 03 680 1367
Hakemukset pyydämme toimittamaan 11.4.2021 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi - palvelun kautta. Hakuaikaa jatkettu ja aiemmat hakemukset huomioidaan.

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus, Jänispolun päiväkoti
Osoite: Jänispolku 5, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.

Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.

Suggested jobs