Varhaiskasvatuksen opettaja

Tervetuloa työskentelemään Mynämäen varhaiskasvatukseen. Tarjoamme sinulle hyvän, lämminhenkisen työilmapiirin, jossa työtä tehdään yhdessä toimintaa kehittäen ja arvioiden.

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen 2.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimipaikkana työn alkaessa Vaahteramäen päiväkoti.

Arvostamme ammatillista työotetta, sensitiivistä vuorovaikutusta, lasta ja perhettä kunnioittavaa ja osallistavaa asennetta sekä halua olla aktiivisesti mukana lasten toiminnassa pedagogisena ohjaajana ja turvallisena aikuisena. Iloinen ja hyväntuulinen työote saa näkyä!
Vaahteramäen päiväkoti on maaseudun luonnon keskellä sijaitseva Vihreä lippu -päiväkoti. Päiväkodin toiminnassa korostuu kestävä kehitys ja ympäristökasvatus lämminhenkisellä, lasta osallistavalla ja yhteisöllisellä toimintatavalla.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen kelpoisuus tai opettajalla siirtymäsäännöksen (75 §)mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005) ja asetus nro 608/2005.

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Valitun on viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (laki 504/2002). Noudatamme vakituisissa työsuhteissa kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään 12.4.2021 klo 16.00 mennessä kuntarekryn kautta. Kelpoisuuden osoittavat todistukset on liitettävä hakemukseen mukaan.

Lisätietoja

http://www.mynamaki.fi

Tutustu työnantajaan

Vaahteramäen päiväkodinjohtaja Marjo Salminen, p. 044 435 6625, marjo.salminen@mynamaki.fi
Varhaiskasvatusjohtaja Erja Santanen, p. 044 435 6623, erja.santanen@mynamaki.fi

Mynämäen kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Osoite: Vehmaantie 111, 23100 Mynämäki

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kehittyvän ja innostavan työyhteisön. Mynämäen kunta on savuton työpaikka.

Suggested jobs