Varhaiskasvatuksen opettaja

Haemme Laukaan varhaiskasvatukseen, Kirkonkylän päiväkotiin, varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.8.2021 alkaen.

Haluaisitko tehdä työtäsi Kirkonkylän päiväkodin monipuolisessa toimintaympäristössä? Olemme iloinen ja innokas työyhteisö. Arvostamme positiivista pedagogista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä 2014 valmistuneessa seitsemän ryhmän päiväkodissa. Lähialueen liikunta-, ulkoilu- ja retkeilymaastot ovat loistavat. Sijaintimme Kirkonkylän koulun kanssa samassa rakennuksessa mahdollistaa moninaisen synergian koulun kanssa niin tilojen kuin toiminnan suhteen.

Varhaiskasvatuksen opettaja toimii meillä oman lapsiryhmänsä pedagogisena asiantuntijana. Hän suunnittelee ja toteuttaa toimintaa huomioiden lasten osallisuuden ja mielenkiinnon kohteet. Hakijalta toivomme kykyä toimia kaikenikäisten lasten (1-6v) parissa.
Meille tärkeitä asioita ovat arvostava vuorovaikutus ja kohtaaminen sekä lasten ja perheiden osallisuus. Laukaan varhaiskasvatus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää ja hyödyntää ammatillista osaamistasi osana laadukasta varhaiskasvatusta sekä esiopetusta.

Laukaan varhaiskasvatuksen painopistealueet ovat luonto, liikunta ja pienryhmätoiminta. Niitä toteutetaan kaikissa varhaiskasvatusyksiköissämme. Kasvattajatiimit ja työyhteisöt toteuttavat vasun eri osa-alueisiin pohjautuvaa kokopäiväpedagogiikkaa huomioiden myös lapsen yksilölliset tarpeet.

Edellytämme tehtävään valittavalta varhaiskasvatuslain 540/2018 26§ tai siirtymäsäännöksen 75§:n mukaista kelpoisuutta varhaiskasvatuksen opettajan tehtävää. Rekrytoinnissa huomioidaan myös kevään aikana varhaiskasvatuksen opettajaksi valmistuvat opiskelijat. Työaika tehtävässä on 38,25 h/vko.

Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote. Toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Sami Syrjämäki, päiväkodin johtaja
Puh. 040 630 8394
sami.syrjamaki@laukaa.fi

Laukaan kunta, Sivistyspalvelut, Esiopetus ja varhaisksvatus
Osoite: Laukaantie 14, 41340 Laukaa

Laukaa on maaseutumainen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäjyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.

Suggested jobs