Varhaiskasvatuksen opettaja - Borgå stad

Porvoo on lapsiystävällinen kotikaupunki. Haluamme tukea lasta kasvun ja oppimisen polulla. Sujuva arki tarkoittaa meille varhaiskasvatuksessa monipuolisia toimintaympäristöjä ja hyviä toimitiloja. Se on myös toiminnan kehittämistä, palveluohjausta ja moniammatillista yhteistyötä.

Porvoon kaupungin varhaiskasvatuspalvelut hakee kahta varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen Hinthaaran päiväkotiin 9.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Työtehtäviä on eri ikäisten ryhmissä, myös tiimivastaavan paikkoja on tarjolla.

Kehitämme molempia kieliryhmiä rinta rinnan. Lasten arkeen haluamme tuoda yhteistyössä perheiden kanssa hyvät rutiinit, yhdessä tekemisen ja onnistumisen olotilat. Tule mukaan!

Meillä Porvoon varhaiskasvatuspalveluissa on hyvä kehittämisen meininki ja me toimimme aktiivisella ja ajantasaisella työotteella. Pidämme hyvää huolta henkilöstön osaamisesta ja työoloista. Koulutuskalenterissamme on tarjolla paljon koulutuksia, joihin henkilöstöllä on mahdollisuus osallistua säännöllisesti.

Kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Ennen valinnan vahvistamista valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Valitun on esitettävä myös hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 28.7.2021 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.
Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä mahdollisia haastatteluita saatamme tehdä jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/paivakodit-ja-perhepaivahoito
https://vimeo.com/467268229

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa ajalla 28.6-9.7.2021 päiväkodin johtaja Minna Toivanen, 040 5590972.

Lisätietoja

Hinthaaran päiväkoti

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Koulutie 26, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb