test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Uuraisten kunta

Sen näkee suun muodosta! Tule töihin Uuraisten kunnan varhaiskasvatukseen! Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhteen aloituksen sijoitusyksikkö on vuorohoitopäiväkoti Pikkula. Opettajat työskentelevät pääsääntöisesti arkisin klo 7-17 välillä.

Etsimme innostuneeseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme työkaveria, jolla on hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot. Suhtaudut työhösi myönteisesti, ja ammatillinen työotteesi näkyy sekä oman että toisen työn arvostamisena. Olet ratkaisukeskeinen, kehität ja jaat osaamistasi työyhteisössäsi.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Työaika: 38.25h
Palkkaus: OVTES

Tehtävän valitulta edellytetään rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002)

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Taina Liedes, p. 040 8395 742, etunimi.sukunimi@uurainen.fi

Lisätietoja

Uuraisten kunta

Uuraisten kunta on pieni, aktiivinen, n. 3700 asukkaan kunta. Varsinkin lapsiperheiden suosima Uurainen tarjoaa asukkailleen puhtaan, luonnonläheisen ja turvallisen elinympäristön kattavien palvelujen ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.


Osoite: Kuukanpolku 5, 41230 Uurainen

Rekommenderade jobb