Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja (4 paikkaa) - Imatran kaupunki

Haemme Imatran kaupungille

NELJÄÄ VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2023 - 31.7.2024. Haettavat paikat sijoittuvat palvelussuhteen alussa seuraavasti:

- kaksi (2) varhaiskasvatuksen opettajaa, Rajapatsaan päiväkoti
- yksi (1) varhaiskasvatuksen opettaja, Imatrankoski-Meltolan päiväkoti
- yksi (1) varhaiskasvatuksen opettaja, Mansikkalan vuoropäiväkoti

Ilmoita hakemuksessasi, minkä päiväkodin paikkoja haet.

Tutustu Imatran varhaiskasvatukseen työpaikkana www.imatra.fi/vakatyot

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä eläväisen karjalaisen työyhteisön tuen. Työympäristömme ovat modernit ja viihtyisät. Ympäriltäsi löydät kehittymisestä innostuneen kaupungin, joka on kokoaan suurempi ja katsoo tulevaisuuteen. Tarjoamme myös mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen ja sen luomaan lisävastuuseen. Tänä vuonna uudet työntekijämme saavat halutessaan myös maksuttoman työsuhdematkakortin Imatran paikallisliikenteeseen (max. vuoden ajaksi riippuen työsuhteen kestosta, min. 3kk työsuhde).

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaan. Esiopetuskelpoisuus katsotaan eduksi.

Tehtävään valitaan ansioitunein ja työnantajan sopivimmaksi haastattelujen ja muiden selvitysten perusteella arvioima henkilö.

Mikäli tehtävien kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole riittävästi, voimme huomioida tehtävien täytössä myös ei kelpoiset hakijat.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä käytävä erikseen annetussa määräajassa työhöntulotarkastuksessa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Käytämme toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa.

Toimita hakemuksesi maanantaihin 6.2.2023 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan sopivuuteen, ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat haastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja. Haastatteluvalinnat tekevä esihenkilö arvioi hakijoita hakemuksen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja. Huomioithan vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita, eikä sisällä tunnistetietoja.

Lisätietoja

http://www.imatra.fi/vakatyöt
http://www.asuimatralla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat päiväkodinjohtajat:
- Sari Heiskanen, p. 020 617 3713, sari.heiskanen@imatra.fi (Rajapatsaan päiväkoti)
- Terhi Hulkko, p. 020 617 3546, terhi.hulkko@imatra.fi (Imatrankoski-Meltolan päiväkoti)
- Jaana Lippojoki, p. 020 617 3507, jaana.lippojoki@imatra.fi (Mansikkalan vuoropäiväkoti)

Lisätietoja

Imatran kaupunki, Varhaiskasvatus/ päivähoito

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Imatran kaupunki järjestää varhaiskasvatusta, esiopetusta, perusopetusta, lukiokoulutusta, taiteen perusopetusta sekä vapaan sivistystyön palveluja.

Varhaiskasvatuspalveluita ovat varhaiskasvatus päiväkodissa tai perhepäivähoidossa, esiopetuksessa tai avoin kerhotoiminta. Imatralla on seitsemän kunnallista päiväkotia. Lisäksi Mansikkalan koulukeskuksessa on kaksi Tainionkosken päiväkodin ryhmää viisivuotiaille lapsille. Vuorohoitoa järjestetään Mansikkalan vuoropäiväkodissa (24/7) ja avointa varhaiskasvatusta Rajapatsaan päiväkodilla.

Olemme mukana valtakunnallisessa kaksivuotisen esiopetuksen kokeilussa. Kokeilu alkoi elokuussa 2021 ja kestää vuoteen 2024. Kokeilun ensimmäinen vuosi järjestetään päiväkodeissa ja Mansikkalan koulukeskuksen kahdessa viisivuotiaiden ryhmässä. Toinen esiopetusvuosi järjestetään koulukeskuksissa esiopetusryhmissä.

Imatran kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Virastokatu 2, 55100 Imatra
Imatran kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb