Varhaiskasvatuksen opettajan toimi (vakanssi 340026) julistetaan haettavaksi 4.1.2021 alkaen. Toimen ensisijainen sijoituspaikka on Vaisaaren päiväkoti.

Haluaisitko sinä työskennellä pienessä ja kodikkaassa päiväkodissa mukavien työkavereiden kanssa ? Etsimme joukkoomme sitoutunutta ja aktiivista työkaveria, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Suhtudut työhösi myönteisesti ja ratkaisukeskeisesti. Varhaiskasvatuksen oepttajana vastaat ryhmän laadukkaan varhaiskasvatuksen tavoitteiden suunnittelusta sekä pedagogisesta toteutuksesta ja arvioinnista yhdessä tiimisi kanssa.

Kelpoisuusvaatimukset:
Kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot huomioiden kelpoisuuksia koskevat siirtymäsäännökset (Varhaiskasvatuslaki 540/2018 § 74) tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot tai sosionomin opinnot, jota on täydennetty mainituilla opinnoilla.

Palkkaus määräytyy Kvtes:n mukaan. Toimen täytössä noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja esitettävä lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti Kuntarekry.fi -rekrytointijärjestelmän kautta 29.10.2020 klo 15.00 mennessä. Päiväkodinjohtaja kutsuu haastatteluun viikolla 45 ja 46.

Raision kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa!

Lisätietoja

http://www.raisio.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Päiväkodin johtaja Tanja Hakkarainen, puh. 040 162 6681

Raision kaupunki, Sivistyskeskus, Varhaiskasvatus
Osoite: Raisio, 21200 Raisio

Raision kaupunki on kasvun paikka: lähes 25 000 asukkaan ja 1500 yrityksen kotikaupunki ja 1400 ihmisen työpaikka Turun seudulla. Tervetuloa!