test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Pudasjärven kunta

Me Pudasjärvellä katsomme tulevaisuuteen ja pyrimme jatkuvasti tekemään asiat paremmin. Keskeisiä arvojamme ovat yhteisöllisyys ja avoimuus, luonnonmukaisuus sekä hyvinvointi ja tasa-arvo. Pudasjärvi tarjoaa terveellisen elämän hyvien palveluiden lähellä, maaseutumaisen inspiroivat työ- ja asuinmaisemat sekä upeat harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden.
Oletko kiinnostunut lapsilähtöisestä ja merkityksellisestä työstä mukavassa ja motivoituneessa työyhteisössä Suomen hirsirakentamisen pääkaupungissa?
Nyt on tilaisuutesi, sillä Pudasjärven kaupungin Hyvinvoinnin- ja sivistyksen toiminta-alue etsii toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen varhaiskasvatuksen opettajaa Pikku-Paavalin hirsipäiväkotiin. Ympäristöystävällinen massiivipuinen Pikku-Paavalin päiväkoti on valmistunut vuonna 2013. Se tarjoaa toimivat tilat, hyvän sisäilman sekä miellyttävän ja pehmeän ääniympäristön. Kaunis ja tarkoituksenmukaisesti suunniteltu rakennus on turvallinen ja terveellinen kasvuympäristö sadalle päiväkotilaiselle sekä rauhallinen työympäristö henkilökunnalle.
Pikku-Paavalin päiväkodissa toteutetaan mm. pienryhmäpedagogiikkaa ja luontokasvatukseen liittyvää Metsämörri-toimintaa. Mikäli olet reipas, joustava ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava varhaiskasvatuksen opettaja tai pian valmistuva tuleva varhaiskasvatuksen ammattilainen, liity joukkoomme. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä varhaiskasvatuksen aluejohtaja Merja Kemppaiseen (p. 0400 626513, merja.kemppainen@pudasjarvi.fi).
Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 6. luvun mukaisesti. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti enintään 31.7.2022 saakka. Palkkaus ja palvelusuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annettu lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/ 1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksytty lääkärin todistus terveydentilasta.
Tarjoamme sinulle tarvittavan perehdytyksen, työvälineet, kannustavan ja osaavan työyhteisön tuen sekä koulutusmahdollisuudet ja työterveyspalvelut. Henkilöstöetuna tarjoamme e-passin (sportti-, kulttuuri ja hyvinvointipalvelut).
Hakemukset lähetetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 18.01.2022 klo 15.00 mennessä. Haastattelut toteutetaan 24.01.2022 klo 9.00-17.00 välisenä aikana.
Työ alkaa 7.2.2022.

Lisätietoja

http://www.pudasjarvi.fi
http://www.pudasjarvi.fi/varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen aluejohtaja Merja Kemppainen, puh. 0400626513

Lisätietoja

Pudasjärven kaupunki

Pikku-Paavalin kuuden ryhmän hirsipäiväkoti sijaisee Pudasjärven kaupungin keskustassa. Päiväkodissa tarjotaan sekä vuorovarhaiskasvatusta että päiväaikaan tapahtuvaa varhaiskasvatusta.


Osoite: Puistotie 1, 93100 Pudasjärvi

Rekommenderade jobb