test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Pöytyän kunta

Pöytyällä on haettavana vakituinen varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä, 25.1.2022 alkaen. Tehtävän alkusijoituspaikka on Yläneen päiväkoti. Yläneen päiväkoti sijaitsee vastavalmistuneessa rakennuksessa, jossa työskentelyolosuhteet ovat parhaimmat mahdolliset!

Pöytyän varhaiskasvatuksen arvot perustuvat yhteistyöhön, vastuullisuuteen sekä lapsi- ja perhelähtöisyyteen.
Varhaiskasvatuksen opettaja on vastuussa oman lapsiryhmänsä toiminnasta, vastaa pedagogiikan suunnittelusta, arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä tiimin kanssa. Sitoutuu myös kehittämään koko varhaiskasvatusyksikön toimintaa yhteistyössä muun henkilöstön kanssa. Arvostamme sensitiivistä ja lapsilähtöistä otetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuslain 540/2018 26§:n mukainen pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa, huomioimme myös epäpätevät hakijat.

Rekrytointi korvauksena maksetaan kelpoisuusehdot täyttävälle työntekijälle/kertakorvauksena 50% tehtäväkohtaisesta palkasta kun työsuhde on kestänyt 1 vuoden. Tehtäväkohtainen palkka on 2567,94 €.

Tehtävään valittavan on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävän täyttämisessä noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee jättää Kuntarekry.fi palvelun kautta

Lisätietoja

http://www.poytya.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Miia Lehtonen
miia.maria.lehtonen@poytya.fi

Lisätietoja

Pöytyän kunta

Kolmen taajamakeskuksen Pöytyä on pinta-alaltaan Turkuakin suurempi. Meillä on peltoa, metsää, kansallispuisto Kurjenrahka sekä järvi- ja jokimaisemaa. On maauimala, hiihto- ja pesäpallostadion sekä monen monta muuta harrastusmahdollisuutta. Meitä on reilu 8000 asukasta. Pöytyä panostaa tulevaisuuteen – olemme vireä kunta jatkossakin. Vuonna 2021 kuntaan valmistuu uusi päiväkoti ja 2022 uusi yhtenäiskoulu/lukio. Elinkeinojen osalta olemme monipuolinen kunta ja meille onkin rekisteröity yli 800 yritystä. Pöytyälle on hyvät kulkuyhteydet ja lyhyt matka niin Turusta kuin Loimaankin suunnalta. Myös asuminen maalaiskunnassamme on edullista ja asuntotarjontaa riittää. Palveluita on tarjolla jokaisessa taajamassa ja aktiiviset kyläyhdistykset pitävät seudun vireänä. Meillä ei ihmetellä, meillä toteutetaan. Työnantajana Pöytyän kunta haluaa olla edelläkävijä. Panostamme työntekijöittemme koulutukseen sekä työhyvinvointiin. Motivoituneet työntekijät ovat kuntamme tärkein polttoaine, sen tiedostamme. Haluamme, että meillä viihdytään ja pienenä organisaationa tunnemme työntekijämme. Mikäli haet työpaikaksesi kuntaa, jolla katse on tulevaisuudessa ja joka mahdollistaa sinun ammatillisen kehittymisesi, tervetuloa meille!


Osoite: Kehityksentie 6, 21800 Kyrö
Pöytyän kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb