Skip to main content
test

Oletko juuri sinä etsimämme varhaiskasvatuksen opettaja?

Posion kunta jatkaa kahden varhaiskasvatuksen opettajan rekrytointia pirteään ja lapsi- ja perheystävälliseen Etelä-Lapin kuntaan. Vakituiset toimet alkavat 1.8.2022. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Posiolla sinua odottaa päiväkoti, jossa on kolme lapsiryhmää. Tarjoamme ympärivuorokautista hoitoa perheiden tarpeiden mukaan. Olemme mukana 2-vuotisessa esiopetuskokeilussa. Lähiluonto tarjoaa paljon mahdollisuuksia varhaiskasvatuksen toteuttamiseen. Vain mielikuvitus ja luovuus ovat rajana. Toisena painopistealueena meillä on lastenkirjallisuus, mihin vieressämme sijaitseva kirjasto tarjoaa mainiot puitteet.Lapsilähtöinen työote ja hyvinvoinnin vuosikello sekä positiivinen pedagogiikka ovat toivottavasti tuttuja sinulle.

Tarjoamme sinulle työympäristöksi mukavat työtilat, hyvät lounas- ja virike-edut (e-passi), kehittämismyönteisen työyhteisön sekä apua asunnon hankinnassa. Posiolta löytyy kuntalaisille kattavat peruspalvelut, terveydenhuolto ja koulut aina lukioon saakka sekä vapaa-ajan palvelut.

Tulevassa työssäsi työskentelet Posion päiväkodilla alle 6-vuotiaiden lasten parissa. Vastaat lapsiryhmäsi pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta sekä arvioinnista varhaiskasvatussuunnitelmien mukaisesti yhteistyössä tiimisi kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös monipuolinen yhteistyö huoltajien ja eri sidosryhmien, mm kirjaston, opetus-ja vapaa-aikatoimen, seurakunnan, terveydenhuollon sekä lasten erityispalvelujen kanssa.

Työssä onnistuminen edellyttää varhaispedagogista asiantuntemusta ja erilaisia menetelmällisiä taitoja, mutta ennen kaikkea tarvitset työssäsi taitoa kohdata eri ikäiset lapset ja heidän perheensä lämpimästi ja ammatillisesti. Kannustaminen, rohkaisu ja ihmettely yhdessä lapsen kanssa kuuluvat työhösi päivittäin. Osaat huomata hyvän sekä tunnistaa omat ja toisten vahvuudet. Tästä syystä arvostammekin erinomaisia vuorovaikutus- ja tunnetaitoja, myönteistä ja kehittävää työotetta sekä positiivisen pedagogiikan osaamista. Varhaiserityispedagogiikan tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 §:n tai siirtymäsäännöksen 75§:n mukainen kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään. Myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat huomioidaan.

Arvostamme oma-aloitteista, kehittävää, idearikasta ja innostavaa asennetta. Tehtävään valitun tulee sopeutua tiimityöhön ja omata hyvät asiakaspalvelutaidot sekä riittävät tietotekniset perustaidot.

Jos tulet valituksi tehtävään sinun on ennen työn alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastasi ja esitettävä rikosrekisterilain (§6:n 2 502/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Työsuhteesi ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Noudatamme 4 kuukauden koeaikaa. Posion kunta on savuton työyhteisö.

Olitpa sitten kokenut varhaiskasvatuksen ammattilainen tai opiskelujen loppuvaiheessa oleva - täytähän hakemus, olemme yhteydessä sinuun!

Lisätietoja

http://www.posio.fi
https://www.posio.fi/palvelupaikat/posion-paivakoti/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen vastaava Enni Jormakka p. 040-8012390, palvelujohtaja Marjo Paloniemi puh 040 8012370 tai etunimi.sukunimi@posio.fi

Lisätietoja

Posion kunta, Hyvinvointipalvelut, Sivistyspalvelut, Päivähoito

Posion kunta on ketterä ja kehityshaluinen työyhteisö, jonka palveluksessa on noin 130 työntekijää. Pienessä työyhteisössä tehtävät ovat monipuolisia ja pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Uusille posiolaisille tarjoamme tervetuliaispaketin, joka sisältää muun muassa kuukausikortin kuntosalille ja lahjakortin kansalaisopistoon, jossa on valikoimaa yli sadan kurssin verran. Työntekijät saavat myös vuosittain 50 euron arvoisen ePassin. Posion lukuisat luontokohteet, kuten Riisitunturin kansallispuisto ja Korouoman rotkolaakso, tarjoavat harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden. Tarvittaessa pääset nopeasti kaupunkiin: Kuusamoon ajat alle tunnissa, Rovaniemelle matkaa on reilu tunti ja Ouluun pari tuntia. Etätyötä voi tehdä pääsääntöisesti kahtena päivänä viikossa niissä tehtävissä, joissa se on mahdollista.


Osoite: Aholantie 6, 97900 Posio
Posion kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb