Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Liperin kunta

Puolivälin päiväkodilla avautui varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuus, ensimmäinen jakso on 1.8.2022 - 24.2.2023 ja mahdollisesti sijaisuus jatkuu tämän jälkeenkin.

Puolivälin päiväkoti on vuoropäiväkoti ja siinä kolme 0-4 -vuotiaiden sisarusryhmää ja kaksi esiopetusryhmää. Päiväkodilla on ulkotoimintaa, pihassa on kota ja talvipuutarha. Lisäksi päiväkodilla on kirjasto, tutkimus- ja aistihuoneet kaikkien ryhmien käytössä. Musiikkialueet on rakennettu vuosi sitten ja päiväkodissa käy säännöllisesti varhaiskasvatuksen musiikkikasvattaja. Päiväkoti on pitkällä kestävän kehityksen periaatteiden käyttöönotossa, kierrätys toimii hyvin ja lasten kanssa viljellään ja hoidetaan kanoja kesäisin.

Yksi tärkeä arvomme onkin kestäväkehitys ja luonnon monimuotoisuus, olemme saaneet varhaiskasvatukseen Green Care laatusertifikaatin.

Oletko sinä varhaiskasvatuksen opettaja, joka haluaisit liittyä Puolivälin yhteisöön ja kehittää varhaispedagogiikkaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Odotamme sinulta tavoitteellista varhaiskasvatussuunnitelman mukaista toimintaa ja kehittävää työotetta. Odotamme, että sinulla on näkemystä ja osaamista lapsen kasvatuksen ja opetuksen toteuttamisesta sekä opettajajohtajuudesta tiimissä. Vuoropäiväkodissa lastenhoitajat tekevät aukiolon äärivuorot ja opettajat ovat paikalla, kun lapsiryhmä on suurimmillaan.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään on kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lastentarhanopettaja) tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (60 op varhaiskasvatusopintoja) tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto esimerkiksi lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 540/2018).

Tehtävässä noudatetaan 3 kk koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Työ alkaa: 1.8.2022
Palkkaus: OVTES 2591,37

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen johtaja
Sirkka Helisten
p. 0407660940 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@liperi.fi

Lisätietoja

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus

Liperi on kolmen taajaman ja 12 000 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!


Osoite: Keskustie 3, 83100 Liperi

Rekommenderade jobb