Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Kauhavan kaupunki

Tuulentuvan päiväkodille Evijärvelle haetaan vakituiseen toimeen varhaiskasvatuksen opettajaa 1.8.2022 alkaen. Kauhavan kaupunki järjestää Evijärven kunnan varhaiskasvatuksen palvelut. Haastattelut pidetään viikolla 22.

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin kuuluu lasten opetukseen, kasvatukseen ja hoitoon liittyvät tehtävät. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Pidämme tärkeänä luovaa ja lapsia osallistavaa työskentelyotetta sekä innostunutta ja positiivista asennetta. Arvostamme myös yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) tai lastentarhanopettajan koulutus.

Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Hakemus ja sähköisesti liitetyt todistusjäljennökset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi). Hakemukset ja todistusjäljennökset voi toimittaa myös postitse osoitteeseen Kauhavan kaupunki, Varhaiskasvatuspalvelut, Härmäntie 18, 62300 Härmä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tuulentuvan päiväkodin johtaja p. 044-3699322 tai
päiväkodin henkilöstö 040-5371905

Lisätietoja

Kauhavan kaupunki, Sivistysosasto, Varhaiskasvatus

.


Osoite: Voltintie 8, 62500 Evijärvi

Rekommenderade jobb