Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Iin kunta

Iin kunnan varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä 1.8.2022 alkaen.
Esiopettajan pätevyys katsotaan eduksi.
Sijoituspaikka työsuhteen alussa on Nikkarin päiväkoti.
Nikkarin päiväkoti on avoinna klo 6.00-17.00 ja päiväkodissa on yhdeksän lapsiryhmää. Nikkarin päiväkodin toiminta kattaa kasvatuksen ja opetuksen varhaisvuosista esiopetukseen saakka. Iin kunta on mukana opetus- ja kulttuuriministeriön kaksivuotisen esiopetuksen kokeilussa.

Haemme innostunutta, joustavaa ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettua varhaiskasvatuksen opettajaa. Arvostamme hyvää varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman hallintaa, pienryhmätoiminnan tuntemusta, positiivista ja kehittävää työotetta sekä hyviä tiimi- ja työyhteisötaitoja. Vahvuuksiamme ovat luonnonläheisyys ja liikkumiseen innostava toimintakulttuuri. Iin varhaiskasvatuksen painopistealueet ovat: hyvinvointi taidot, osallisuus ja positiivinen pedagogiikka.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 tai 27 § ja 75 § siirtymäsäädösten mukaisesti. Kasvatustieteen kandidaatin tutkintoon edellytetään sisältyvän varhaiskasvatuksen tehtävään ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoon varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat.
Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtäväkohtainen palkka on 2616,32/kk.
Palvelusuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.
Käytössämme on kattava TVA-lisä järjestelmä.
Tehtävässä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Haastattelut järjestetään viikolla 23.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Nikkarin päiväkodin johtaja Kirsti Tuominen (kirsti.tuominen@ii.fi) puh. 040 3577999
Apulaisjohtaja Johanna Palola (johanna.palola@ii.fi) puh. 040 8237011

Lisätietoja

Iin kunta, Opetus- ja varhaiskasvatuspalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut

Ii on kasvava, elinvoimainen, luovasti uudistuva kunta - Iissä on ideaa!

Iin kunta on savuton kunta.


Osoite: Jokisuuntie 2, 91100 Ii
Iin kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb