Skip to main content
test

Kuopion kaupungin kasvun ja oppimisen palvelualueella, varhaiskasvatuspalveluissa Hiltulanlahden päiväkodissa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan määräaikaisia tehtävä. Tehtävät ajalle 8.8.2022-30.6.2023.

Tehtävänkuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Hiltulanlahden esiopetusryhmissä. Esiopetuskelpoisuus toivottavaa, myös valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat huomioidaan määräaikaisia tehtäviä täytettäessä.

Tehtävät voidaan täyttää jo hakuaikana heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kelpoisuusehdot: Varhaiskasvatuslain 240/2018 26 §:n mukainen vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai jota on täydennetty mainituilla opinnoilla. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat, esiopetuskelpoisuus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn, joka sisältää päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään ja käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja esim.: ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti ja työterveyshuolto.

Työaika: 38,25 t/vko

Palkka: 2 524,77 €/kk (tva1) ja 2632,94 €/kk (tva2)

Tehtävä täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää valitun on toimitettava 30 päivän kulueessa päätöksen tiedoksisaannista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote (ei saa olla 6 kuukautta vanhempi).

Haastatteluja tehdään jo hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi/paivahoito
https://kuopiohighlights.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Hiltulanlahden päiväkodinjohtaja Ritta Nissinen, p. 044 7185832 ja varajohtaja Eeva-Liisa Mali puh. 044 7185438 sekä varhaiskasvatuksen palveluesimies Tuija Salo puh. 044 7184082

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue, Varhaiskasvatuspalvelut, Hiltulalahden päiväkoiti

Kuopio on lähes 121 000 asukkaan yliopistokaupunki, jossa on tasokkaat hyvinvointi-, koulutus- ja kulttuuripalvelut ja harrastusmahdollisuudet. Kuopiossa voi helposti toteuttaa unelmansa järvenranta-asumisesta lähellä palveluja.

Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats Kuopion kaupunki - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb