Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Forssan kaupunki

Haetaan varhaiskasvatuksen opettajan sijaista (2350) Koijärven koulu-päiväkotiin ajalle 1.9.2022-30.6.2023.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote sekä tehtävän hoidon terveydellisiä edellytyksiä koskevat tiedot.

Palkkaus OVTES:n mukaan. Noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa. Forssan kaupunki on savuton työpaikka.

Kelpoisuusehtona varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) ja valtioneuvoston asetuksen varhaiskasvatuksesta (753/2018) mukainen kelpoisuus.

Lisätietoja

https://lastenforssa.fihttps://peda.net/forssa/varhaiskasvatus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kasvatus- ja opetuspäällikkö Tiina Kemppainen, p. 050-5640008, tiina.kemppainen@forssa.fi
Sanna Alalempi, p. 040-3577557, sanna.alalempi@edu.forssa.fi

Lisätietoja

Varhaiskasvatus

Forssa on lähes 17 000 asukkaan kaupunki Kanta-Hämeessä. Olemme yksi Suomen lapsiystävällisimmistä ja järkivihreimmistä kunnista ja työllistämme kaupungin toiminnoissa noin 800 eri alojen ammattilaista. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Arvostamme luovia ja ammattitaitoisia työntekijöitämme, jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin ja yhteistoimintaan. Tuemme henkilöstömme ammatillista kasvua ja kannustamme täydennyskouluttautumiseen. Forssassa toimii 1.8.2022 alkaen viisi päiväkotia, joista yksi - Pihakoivun päiväkoti - on vuorohoitoyksikkö. Forssalla on Unicefin Lapsiystävällinen kunta -tunnustus ja lasten oikeudet ohjaavat arkeamme. Toimintamme pohjautuu pedagogiaan, jonka sydämenä on LastenForssa -kaupunkiohjelma sekä esiopetuksen opetussuunnitelma ja varhaiskasvatussuunnitelma VoxForssa.


Osoite: Turuntie 18, 03100 Nummela
Forssan kaupunki - Rökfri arbetsplats Forssan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Forssan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb