Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Heinolan kaupunki

Tehtävänimike

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa Heinolan kaupungin Hyvinvointi -toimialan Tommola talon vuoropäiväkotiin.

Heinolan kaupungin hyvinvointitoimialalla työskentelee tällä hetkellä lähes 425 alan ammattilaista. Hyvinvointitoimialaan kuuluvat hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen sekä oppilas- ja opiskeluhuolto , opetus- ja koulutuspalvelut, varhaiskasvatuspalvelut ja virikkeellinen elämä -palvelualue (kirjasto-, nuoriso-, liikunta ja museopalvelut).

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä sijoittuu 3-5 -vuotiaiden vuorohoitoryhmään. Varhaiskasvatuksen opettajan työaika määrittyy sen mukaan, miten lapsia on eniten paikalla. Edellisellä toimintakaudella työaika on ollut pääosin arkisin klo 6.30-18 välillä.

Tehtävässä edellytetään kokemusta lapsiryhmätyöskentelystä.

Arvostamme työkokemusta erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa työskentelystä, joustavuutta, sopeutumiskykyä äkillisiin tilannemuutoksiin, tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä oma-aloitteiseen toimintaan yhdessä muun kasvatusyhteisön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuksen henkilöstö- ja kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 540/2018 mukainen pätevyys. Palkkaus määräytyy OVTES:n ja työn vaativuuden mukaisesti.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Jollei tehtävään löydy päteviä hakijoita, huomioimme myös epäpätevät hakijat ja silloin tehtävä täytetään määräaikaisena.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Tehtävän hakuaika 29.6.2022 mennessä. Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Auli Saarinen, vs. päiväkodin johtaja, p. 044 797 6955, auli.saarinen@heinola.fi (20.6. alkaen)
Heidi Lindström, vs. päiväkodin varajohtaja, p. 044 797 6959, heidi.lindstrom@heinola.fi (19.6. asti)

Lisätietoja

Tommola-talon päiväkoti

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 1268 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Hiidenhaudantie 2, 18100 Heinola

Rekommenderade jobb