Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Kotka Stad

Kotkan kaupungin varhaiskasvatuksen vastuualueella on haettavana kaksi varhaiskasvatuksen opettajan määräaikaista työsuhdetta Utumetsän päiväkodissa 1.9.2022 - 31.12.2023 (koeaika 6 kk) ja 1.9.2022 - 4.6.2023 (koeaika 4 kk). Tehtävät ovat olleet haettavina 8.7. - 29.7.2022. Tuolloin tehtäviä hakeneet huomioidaan.

Oletko sinä etsimämme henkilö, jolla on rohkeutta heittäytyä, kokeilla uutta sekä kehittää työtään? Meillä tulet työskentelemään osaavissa, innovatiivisissa ja ammatillista kehittymistä tukevissa työyhteisöissä päiväkodissa, esiopetuksessa tai avoimessa varhaiskasvatuksessa.

Kotkan varhaiskasvatuksessa on esiopetus mukaan lukien noin 1800 lasta. Varhaiskasvatuksessa kannustamme hyvän huomaavaan pedagogiikkaan sekä lapsia liikkuvaan elämäntapaan. Toimintamme perustana on pienryhmäpedagogiikka ja otamme lapset mukaan heidän oman arkensa suunnitteluun. Haemme joukkoomme ammattilaisia, joiden työssä näkyvät sitoutuneisuus, sensitiivinen vuorovaikutus, arvostava kasvatusyhteistyö sekä myönteinen ajattelu.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimukset ovat varhaiskasvatuslain (540/2018, 26 §) tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaan. Palkkaus on OVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka 2584,54 €/kk (yleiskorotus huomioitu).

Tehtäviin valittujen on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote. Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta.

Tehtäviä haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki/Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja Marja-Leena Peltomäki p. 040 652 6044 marja-leena.peltomaki@kotka.fi

Lisätietoja

Varhaiskasvatus

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Ututie 1, 48350 Kotka

Rekommenderade jobb