Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Forssan kaupunki

Haetaan varhaiskasvatuksen opettajan sijaista (2199) ajalle 1.9.2022-31.5.2023 Päiväkoti Axel Wahreniin.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote sekä tehtävän hoidon terveydellisiä edellytyksiä koskevat tiedot.

Palkkaus OVTES:n mukaan. Noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa. Forssan kaupunki on savuton työpaikka.

Kelpoisuusehtona varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) ja valtioneuvoston asetuksen varhaiskasvatuksesta (753/2018) mukainen kelpoisuus.

Lisätietoja

https://lastenforssa.fihttps://peda.net/forssa/varhaiskasvatus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ajalla 2.-5.8. päiväkodin varajohtaja Henna Puolimatka, henna.puolimatka@edu.forssa.fi, p. 040-3507470
Ajalla 8.-16.8. päiväkodin johtaja Kirsi Laakso, kirsi.laakso@forssa.fi, p. 0400-190510

Lisätietoja

Varhaiskasvatus

Forssa on lähes 17 000 asukkaan kaupunki Kanta-Hämeessä. Olemme yksi Suomen lapsiystävällisimmistä ja järkivihreimmistä kunnista ja työllistämme kaupungin toiminnoissa noin 800 eri alojen ammattilaista. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Arvostamme luovia ja ammattitaitoisia työntekijöitämme, jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin ja yhteistoimintaan. Tuemme henkilöstömme ammatillista kasvua ja kannustamme täydennyskouluttautumiseen. Forssassa toimii viisi päiväkotia, joista yksi - Pihakoivun päiväkoti - on vuorohoitoyksikkö. Forssalla on Unicefin Lapsiystävällinen kunta -tunnustus ja lasten oikeudet ohjaavat arkeamme. Toimintamme pohjautuu pedagogiaan, jonka sydämenä on LastenForssa -kaupunkiohjelma sekä esiopetuksen opetussuunnitelma ja varhaiskasvatussuunnitelma VoxForssa.


Osoite: Turuntie 18, 30100 Forssa
Forssan kaupunki - Rökfri arbetsplats Forssan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Forssan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb