Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Lahden kaupunki

Etsimme Hennalan päiväkotiin VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA alle 3v lasten ryhmään ajalle 1.9.2022 - 31.12.2022 (tai aloitus sopimuksen mukaan).

Hennalan päiväkoti tarjoaa varhaiskasvatusta klo 6-18 lasten tarpeen mukaisesti arkipäivisin. Hennalan päiväkoti sijaitsee hyvien bussiyhteyksien varrella vehreällä entisellä varuskunta-alueella. Keskustasta pääset pyörälläkin meille nopeasti. Päiväkodissa on neljä lapsiryhmää, joista yksi on esiopetusryhmä.

Varhaiskasvatuksen opettajan työtehtäviin kuuluu pedagogisen vastuun ottaminen lapsiryhmän toiminnan suunnittelusta, kehittämisestä ja arvioinnista Lahden varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

Omaat sensitiivisen työotteen lasten kehityksen tukemiseen, positiiviset vuorovaikutustaidot tiimityön kehittämiseen ja yhteistyöhön muiden toimijoiden kanssa. Olet joustava ja sinulla on taidot ryhmän hallintaan. Nämä ominaisuudet antavat hyvän pohjan toteuttaa laadukasta varhaiskasvatusta Hennalan päiväkodissa

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslaissa määritellyt kelpoisuusehdot. Eduksi luetaan kokemus vastaavasta työstä. Myös alan opiskelijat huomioidaan.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköisen hakemuksesi liitteeksi. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista. Koeaika on 2 kuukautta. Tehtävään valittavalta voidaan pyytää huumausainetestiä koskeva todistus.

Hakemukset Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta viimeistään 18.8.2022 klo 15.00.

Varhaiskasvatus kuuluu sivistyksen palvelualueelle, joka vastaa opetus-, kasvatus-, liikunta- ja kulttuuripalveluiden järjestämisestä ja koko palvelualueen kehittämisestä. Sivistyksen palvelualue on uudistuva, osaamista arvostava ja aktiivinen yhteistyökumppani.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/paivakodit/hennalan-paivakoti/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja Päivi H Hämäläinen, paivi.h.hamalainen@lahti.fi, p. 050 398 5782

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Hennalan päiväkoti

Lahti on tehty kestäväksi Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä. Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Suomen johtava ympäristökaupunki ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan. Tervetuloa Lahden kaupungille 3 700 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Kasarmikatu 10, 15700 Lahti
Lahden kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb