Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Keravan kaupunki

Haemme Savion päiväkotiin vakinaista varhaiskasvatuksen opettajaa 22.8.22 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tule meille varhaiskasvatuksen opettajaksi juuri valmistuneeseen Savion päiväkotiin. Työsi sijoittuu 3-5 vuotiaiden ryhmään, jossa sinun työpanostasi tarvitaan.

Savion päiväkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä; bussi pysähtyy päiväkodin edessä ja Savion asema on aivan lähellä.

Jos sinulla on hyvät tiimitaidot, sensitiivinen ja läsnä oleva työote, halu kehittyä työssäsi, huomioit lasten vahvuudet ja koet oppimisen iloa yhdessä lasten kanssa, olet etsimämme henkilö. Päiväkotimme toiminta painottuu leikkiin ja toiminnalliseen oppimiseen. Oppimisympäristömme on koko lähiympäristö, liikkuminen ja retkeily ovat arkipäivää. Päiväkodissamme toimii englannin kielen "suihkutusta" leikin tiimellyksessä ja pedagogisen dokumentoinnin välineenä käytössämme on peda.net.

Lasten osallisuus, lasten ja henkilöstön hyvinvointi sekä arjen toimivuus ovat meille tärkeitä.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan keravalaisten lasten hyvinvointiin omien vahvuuksien mukaisesti. Keravalla sinua odottaa innokas ja energinen ammattilaisten joukko. Kerava on pieni suuri kaupunki, jossa toimintaympäristö on sopivan kokoinen ja yhteistyö tiivistä. Kaupunki tarjoaa hyvät puitteet kasvatukselle ja opetukselle sekä niiden kehittämiselle. Meille erityisen tärkeitä asioita ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimukset määrytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 6. luvun mukaisesti. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti enintään 31.7.2023 saakka.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. päiväkodinjohtaja Riikka Lindqvist
p. 040 318 3056
etunimi.sukunimi@kerava.fi

Lisätietoja

Savion päiväkoti

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1900 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni- ja Vastuullinen työnantaja -kampanjoissa ja sitoudumme niiden periaatteisiin.


Osoite: Lehmuskatu 20, 04260 Kerava
Keravan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Keravan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb