Skip to main content
test

Me Pudasjärvellä katsomme tulevaisuuteen ja pyrimme jatkuvasti tekemään asiat paremmin. Keskeisiä arvojamme ovat yhteisöllisyys ja avoimuus, luonnonmukaisuus sekä hyvinvointi ja tasa-arvo. Pudasjärvi tarjoaa terveellisen elämän hyvien palveluiden lähellä, maaseutumaisen inspiroivat työ- ja asuinmaisemat sekä upeat harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden.
Oletko kiinnostunut lapsilähtöisestä ja merkityksellisestä työstä mukavassa ja motivoituneessa työyhteisössä Suomen hirsirakentamisen pääkaupungissa?
Nyt on tilaisuutesi, sillä Pudasjärven kaupungin Hyvinvoinnin- ja sivistyksen toiminta-alue etsii toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen varhaiskasvatuksen opettajaa Pikku-Paavalin päiväkotiin 1.9.2022 alkaen.
Mikäli olet reipas, joustava ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava varhaiskasvatuksen ammattilainen, liity joukkoomme. Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuksen kanditaatin tai lastentarhanopettajan tutkinto.
Palkkaus ja palvelusuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annettu lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/ 1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksytty lääkärin todistus terveydentilastaan.
Tarjoamme sinulle tarvittavan perehdytyksen, työvälineet, kannustavan ja osaavan työyhteisön tuen sekä koulutusmahdollisuudet ja työterveyspalvelut. Henkilöstöetuna tarjoamme e-passin (sportti ja kulttuuri ja hyvinvointipalvelut).

Hakemukset tulee toimittaa 26.08.2022 klo 15.00 mennessä kuntarekryn kautta:
www.pudasjarvi.fi/avoimet työpaikat Pudasjärvellä. Lisätietoja antaa varhaiskasvatuksen aluejohtajat: Jaana Rajala, puh. 0405043241 ja Merja Kemppainen puh. 0400626513.

Lisätietoja

http://www.pudasjarvi.fi
https://www.pudasjarvi.fi/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen aluejohtajat Jaana Rajala, puh. 0405043241 tai Merja Kemppainen puh. 0400626513

Lisätietoja

Pudasjärven kaupunki

Pudasjärven kaupungissa varhaiskasvatuspalveluita tarjotaan Pikku-Paavalin ja Pikku-Piitun päiväkodeissa, ryhmäperhepäivähoitokodeissa ja perhepäivähoitajien omissa kodeissa. Hirsirakenteinen Pikku-Paavalin päiväkoti sijaitsee Pudasjärven kaupungin keskustassa. Päiväkodissa on yhteensä kuusi ryhmää, joista kolmessa ryhmässä tarjotaan myös vuorohoitoa.


Osoite: Puistotie 1, 93100 Pudasjärvi

Rekommenderade jobb