Skip to main content
test

Tervetuloa Varhaiskasvatuksen opettajaksi Janakkalaan!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 4.10.22-31.7.2023 Turenkiin Jänispolun päiväkotiin. Lapsiryhmä on uusi pienten ryhmä. Työsuhteen aloitus mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman pian.

Etsimme joukkoomme positiivista vasun hengessä työtään kehittävää ammattilaista. Arvostamme joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja työsuhdetaitoja. Odotamme sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteellisuutta, yhteistyökykyä ja monipuolista osaamista.

Tehtävässä sovelletaan KVTES:iä. Varhaiskasvatuksen opettajan tehtäväkohtainen palkka on 2596,07 €/kk. Muut mahdolliset palkanlisät määräytyvät KVTES:in mukaan. Työaika on 38,25h/vko. Työsuhteissa noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 26§ ja 75§ siirtymäsäädösten mukaisesti, vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet opinnot sen laajuisina kuin valtioneuvoston asetuksella tarkemmin säädetään tai sosionomin tutkinto, jota on täydennetty mainituilla opinnoilla.

Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote.

Toivottavasti kiinnostuit!

Tutustu meihin lisää: www.janakkala.f

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Nina Seppä (Turenki alue 2) p. 03 680 1262.
Hakemukset pyydämme toimittamaan 3.10.2022 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus, Jänispolun päiväkoti

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Jänispolku 5, 14200 Turenki

Rekommenderade jobb