Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Karstulan kunta

Tule meille varhaiskasvatuksen opettajaksi Rypäleen päiväkotiin!

Kaipaamme Rypäleen päiväkodin tiimiin toista varhaiskasvatuksen opettajaa.
Rypäleen päiväkoti toimii vuorohoitopäiväkotina: järjestämme siellä ilta- yö- ja viikonloppuaikojen varhaiskasvatuksen sitä tarvitseville lapsille. Työskentely reilun parinkymmenen lapsen päiväkodissa on tiimityötä, jossa saat sekä mukavia kollegoita työsi tueksi että mahdollisuuksia itsenäiseen työotteeseen. Yhdessä toisen varhaiskasvatuksen opettajan kanssa vastaat päiväkodin pedagogisen toiminnan suunnittelusta. Rypäle on luonto- ja liikuntapainotteinen päiväkoti, jossa arvostamme avointa vuorovaikutusta ja joustavuutta arjen toteutuksessa.

Edellytämme sinulta varhaiskasvatuslain 26 §:n mukaista kelpoisuutta (vähintään kasvatustieteiden kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot). Myös ennen varhaiskasvatuslain uudistusta (1.9.2018) lastentarhanopettajan kelpoisuuden täyttäneet ovat siirtymäsäännöksen nojalla kelpoisia toimimaan varhaiskasvatuksen opettajan tehtävissä koko työuransa ajan.

Työsuhteen palkkaus ja muut ehdot määräytyvät OVTESin mukaisesti (hitu 45000044). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Hakemuksen jättäneitä voidaan kutsua haastatteluun hakuajan päätyttyä erillisen aikataulun mukaisesti.

Lisätietoja

https://karstula.fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodinjohtaja Mervi Puukki, s-posti mervi.puukki@karstula.fi. Puh. 044-4596605 (arkisin klo 9-15).

Lisätietoja

Karstulan kunta, Päiväkoti Rypäle

Karstula on vireä maaseutukunta Keski-Suomen luoteiskulmalla. Esi- ja perusopetuksen lisäksi kunnassa toimii lukio, kansalaisopisto ja evankelinen kansanopisto. Työnantajana kunta tukee työntekijöiden yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia sekä hallinnonalat ylittävää yhteistyötä.


Osoite: Virastotie 4, 43500 Karstula

Rekommenderade jobb