Skip to main content
test

Tervetuloa Varhaiskasvatuksen opettajaksi Janakkalaan!

Etsimme kahta varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2023 alkaen. Haemme resurssiopettajia, joiden tehtävänä on varhaiskasvatuksen opettajien sijaistaminen lapsiryhmätyön ulkopuolisen suunnittelu-, arviointi- ja kehittämistyön (SAK-aika) aikana sekä vastuuopettajien sijaistaminen heidän tehdessään vastuuopettajan tehtäviä. Toisen resurssiopettajan työalueena ovat Tervakosken päiväkodit ja toisen resurssiopettajan Turengin päiväkodit. Työtehtävään sisältyy siirtymistä alueen yksiköiden välillä.

Etsimme joukkoomme positiivista vasun hengessä työtään kehittävää ammattilaista. Arvostamme joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja työsuhdetaitoja. Odotamme sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteellisuutta, yhteistyökykyä ja monipuolista osaamista.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 26§ ja 75§ siirtymäsäädösten mukaisesti, vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet opinnot sen laajuisina kuin valtioneuvoston asetuksella tarkemmin säädetään tai sosionomin tutkinto, jota on täydennetty mainituilla opinnoilla.

Palkkaus sekä työehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti. Varhaiskasvatuksen opettajan tehtäväkohtainen palkka on 2635,00 €/kk. Työaikamuoto on yleistyöaika (38,25 t/viikko). Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuksen pedagoginen johtaja Riitta Ranta puh. 03 6801064 tai riitta.ranta@janakkala.fi
Hakemukset pyydämme toimittamaan 12.12.2022 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi - palvelun kautta.

Toivottavasti kiinnostuit!
Tutustu meihin lisää: www.janakkala.fi

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuksen pedagoginen johtaja Riitta Ranta puh. 03 6801064 tai riitta.ranta@janakkala.fi
Hakemukset pyydämme toimittamaan 12.12.2022 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi - palvelun kautta.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Rekommenderade jobb