Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Fredrikshamns stad

Tule kanssamme rakentamaan ja kehittämään Haminaa - maailmanluokan pikkukaupunkia!

Olemme rohkea, tulevaisuuteen katsova sekä asukas- ja yrityslähtöinen, juuri sopivan kokoinen maailmanluokan pikkukaupunki. Meillä palvelut ovat sujuvia ja liikkuminen helppoa. Hamina-Kotka Satama, Googlen palvelinkeskus, monipuoliset tapahtumat ja vapaa-ajan palvelut tekevät meistä kansainvälisen, aktiivisten asukkaiden kaupungin.
Haemme

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Keskikaupungin vuoropäiväkotiin 16.1.2023 alkaen.

Työssäsi vastaat lapsiryhmän pedagogisesta toiminnasta yhteistyössä työtiimisi kanssa. Työhön kuuluu olennaisesti myös yhteistyö huoltajien kanssa sekä verkostoituminen ja yhteistyökäytäntöjen ylläpitäminen lähiympäristön toimijoiden kanssa. Ympärivuorokauden auki olevassa päiväkodissa työskentely edellyttää joustavuutta työvuorojen suhteen sekä kokopäiväpedagogiikan hallintaa.

Kelpoisuusehtona varhaiskasvatuksen opettajan toimeen on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75§) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Toivomme sinulta hyvää pedagogista ja lapsilähtöistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta toimia osana tiimiä. Lisäksi edellytämme hyvää varhaiskasvatussuunnitelman ja varhaiskasvatuksen oppimisympäristöjen sekä monipuolisten työtapojen tuntemusta. Odotamme, että osaat työhön liittyvän suunnittelun ja toteutuksen sekä hallitset työssä vaadittavien TVT-laitteiden ja ohjelmistojen käytön sujuvasti. Odotamme sinun myös olevan innostunut positiivisesta pedagogiikasta ja ratkaisukeskeisestä työotteesta. Erityispedagogisten menetelmien hallinta luetaan eduksi.

Meillä saat mukavan työyhteisön sekä osaavat ja kehittämisestä innostuneet työkaverit. Tarjoamme sinulle Haminan kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä ja pääset osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Saat myös käyttöösi ePassin hyvinvointi-, kulttuuri- ja liikuntaedun. Haminan kaupunki on savuton työpaikka.

Työehtoja koskevat määräykset ja ovat KVTES:n ja palkkaus soveltuvilta osin OVTES:n mukaiset. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemukset 16.12.2022 klo 15.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi tai postitse Haminan kaupunki, Kirjaamo, PL 70, 49401 HAMINA.

Valitun on ennen työn alkamista toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Tule töihin Haminaan - maailmanluokan pikkukaupunkiin!

Lisätietoja

https://www.hamina.fi/asukkaalle/kasvatus-koulutus/varhaiskasvatus/
https://www.hamina.fi/asukkaalle/kasvatus-koulutus/varhaiskasvatus/paivakodit/keskikaupungin-vuoropaivakoti/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja Hanna-Kaisa Liikkanen, p. 050 406 7807, hanna-kaisa.liikkanen@hamina.fi.

Lisätietoja

Keskikaupungin vuoropäiväkoti

Hamina on viehättävä, noin 20 000 asukkaan pikkukaupunki Kaakkois-Suomessa, Suomenlahden rannalla. Haminassa on hyvät asuinalueet, monipuolinen elinkeinorakenne ja kaikki palvelut lähellä. Haminan vaikuttava vanha kaupunki linnoitusvalleineen, meri ja saaristo sekä ystävällinen, aito ja aktiivinen ilmapiiri tekevät Haminasta ainutlaatuisen ja viihtyisän kaupunkimiljöön.

Tervetuloa joukkoomme kehittämään tulevaisuuden Haminaa!


Osoite: Ludviginkatu 8, 49400 Hamina

Rekommenderade jobb