Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Muuramen kunta

Muurame on elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta, joka katsoo ennakkoluulottomasti tulevaisuuteen.
Nyt haemme joukkoomme VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA

Rajalan päiväkotiin.

Onko sydäntäsi lähellä liikunta, luonto ja leikki? Kehitätkö mielelläsi uusia toimintatapoja lapsiryhmän kulloisiakin oppimistarpeita tukemaan? Koetko tärkeäksi jokaisen lapsen ymmärtämisen ja läsnäolevan vuorovaikutuksen?

Rajalan päiväkodissa toimii 9 lapsiryhmää. Päiväkodin isot ja monipuoliset piha-alueet, liikuntasali sekä päiväkotia ympäröivät läheiset puistot ja metsät antavat ihanat mahdollisuudet lapsiryhmien liikuntaan ja retkeilyyn. Jokaisella ryhmällä on retkipäivä viikoittain lähiympäristöön.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Arvostamme ratkaisukeskeisyyttä ja halua heittäytyä yhteiseen kehittävään pedagogiseen keskusteluun.

Kelpoisuusvaatimuksena on Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Tehtävään valitun tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kuukautta vanhempi.


Tehtävä alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudetaan koeaikaa.


Tervetuloa työkaveriksemme Muurameen!

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anna-Maria Pursiainen, anna-maria.pursiainen@muurame.fi, p. 0408315552 arkisin klo 9-15

Lisätietoja

Muuramen kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut

Muurame on nuorekas, viihtyisä ja elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta. Se tunnetaan aktiivisesta elinkeinopolitiikasta ja yrittäjyyden tukemisesta. Muun muassa Suomen pientalomyönteisimpänä ja Keski-Suomen yritysmyönteisimpänä kuntana palkittu Muurame satsaa voimakkaasti lapsiperheisiin. Kunnassa investoidaan parhaillaan muun muassa kouluihin ja päiväkotiin.


Osoite: 40950 Muurame

Rekommenderade jobb