Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Loviisan kaupunki

Haemme Loviisan kaupungin varhaiskasvatukseen, Koskenkylän päiväkotiin, varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.-31.12.2023.

Haemme varhaiskasvatuksen ammattilaista. Lapsilähtöinen työote on meille tärkeää. Odotamme sitoutumista tiimityöskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta. Lisäksi arvostamme kokemusta varhaiskasvatuksesta, kehittävää työotetta, idearikkautta ja positiivista asennetta. Edellytämme hakijoilta molempien kotimaisten kielten hallintaa, koska Koskenkylän päiväkoti on kaksikielinen yksikkö.

Kelpoisuusvaatimukset perustuvat varhaiskasvatuslakiin (540/2018).

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Viikkotyöaika on 38,25 tuntia ja tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2725,94 euroa. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Jos varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä sinua kiinnostaa, lähetä hakemuksesi, johon liität tarvittavat opinto- ja työtodistukset kuntarekry.fi:n kautta. Hakuaika päättyy 30.4.2023 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Sofia Lindstedt, puh. 050 382 7568, s-posti sofia.lindstedt@loviisa.fi

Lisätietoja

Koskenkylän päiväkoti

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on noin 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme työntekijät tarjoavat ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Vanha Viipurintie 2, 07700 Koskenkylän saha
Loviisan kaupunki - Rökfri arbetsplats Loviisan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Loviisan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb