Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Kotka Stad

Hei varhaiskasvatuksen opettaja!

Kotkan kaupungin varhaiskasvatuksen vastuualueella on haettavana 10 varhaiskasvatuksen opettajan vakinaista tehtävää. Tehtävät sijoittuvat Kotkansaaren, Länsi-Kotkan ja Karhulan varhaiskasvatusalueille. Tehtävien sijoituspaikat varmistuvat haastatteluiden alkuun mennessä. Hakuaikaa on jatkettu 11.4.2023 asti.

Oletko sinä etsimämme henkilö, jolla on rohkeutta heittäytyä, kokeilla uutta sekä kehittää työtään? Meillä tulet työskentelemään osaavassa, innovatiivisessa ja ammatillista kehittymistä tukevassa työyhteisössä.

Kotkalainen varhaiskasvatus perustuu pienryhmäpedagogiikkaan ja inklusiiviseen toimintakulttuuriin. Lapsuuden arvostaminen, lasten hyvinvointi sekä perheiden tarpeisiin vastaaminen ovat työmme lähtökohtia. Pedagogisen toiminnan painopisteenä on lämmin ja kunnioittava vuorovaikutus lasten ja kasvattajien välillä. Kannustamme lapsia liikkuvaan elämäntapaan ja otamme heidät mukaan oman arkensa suunnitteluun. Tutustu Kotkan kaupungin varhaiskasvatukseen: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kotkan-kaupunki/varhaiskasvatus/

Mitä tarjoamme sinulle

Kotkan kaupungin arvot, reiluus, rohkeus ja rakkaus, ovat meille tärkeitä ja ne ohjaavat kaikkea toimintaamme.

Arvostamme työntekijöidemme osaamista ja huolehdimme ja ylläpidämme sitä tarjoamalla jatkuvasti mahdollisuuksia opiskeluun ja lisäkoulutukseen. Panostamme myös monipuolisesti henkilöstön perehdyttämiseen, hyvinvointiin ja työkyvyn ylläpitoon sekä esihenkilöiden osaamiseen.

Kotkan kaupungin henkilöstökortilla voit lounastaa edullisesti lukuisissa alueen ravintoloissa. Sillä myös saat myös erilaisia etuja monista paikallisista yrityksistä ja liikunta- ja kulttuuripalveluista.

Palkkaus

Työ on päivätyötä, 38,25 h/vk. Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimukset ovat varhaiskasvatuslain (540/2018, 26 §) tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaan. Palkkaus on OVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka 2623,31 €/kk.

Hakeminen

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Haastattelut ja tehtävään valinta

Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään esittämään haastattelussa. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Toivomme, että voit aloittaa työssäsi 1.8.2023.

Tervetuloa Kotkaan!

Suomenlahden kauniilla itärannikolla sijaitseva saarikaupunkimme tunnetaan myös Pohjolan puistopääkaupunkina, sillä puistomme ovat moneen kertaan palkittuja aarteitamme. Ne kuuluvat myös sinulle! Täällä kaikki palvelut ovat lähellä sinua ja perhettäsi. Ja mikä parasta, olet myös koko ajan vain hetken matkan päässä rannalta tai vehreistä jokivarren metsistä. Tutustu kaupun-kiimme vaikkapa täällä: https://www.kotka.fi/muuttajat/

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

varhaiskasvatuksen aluepäällikkö Anne Ahonen, p. 040 763 4696 anne.ahonen@kotka.fi ja
vs. varhaiskasvatuksen aluepäällikkö Marja-Leena Peltomäki, p. 040 539 6410 marja-leena.peltomaki@kotka.fi

Lisätietoja

Varhaiskasvatus

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla. Kotkan kaupunki on savuton työnantaja.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Rekommenderade jobb