Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Lopen kunta

Haemme Lopen kunnan varhaiskasvatukseen:
Yhtä (1) varhaiskasvatuksen opettajan perhevapaan sijaista 2.1. -8.6.2024. Sijaisuus saattaa jatkua. Ensisijaisena sijoituspaikkana Päiväkoti Satakieli, Kirkonkylä.

Varhaiskasvatuksen opettajien kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain § 26 mukaisesti siirtymäsäännökset huomioiden. Tehtävään vaaditaan varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus eli vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). 327/2000 mukainen esiopetuksen opettajan kelpoisuus huomioidaan etuna. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Varhaiskasvatuksen opettajan palkka Lopen kunnassa on 5- vuotiaiden ja nuorempien lasten ryhmässä työskennellessä 2 857,61 € / kk ja esiopetusryhmässä työskennellessä 2 912,91 €/ kk.
Lopen kunnassa varhaiskasvatuksen opettajan palkassa huomioidaan kasvatustieteen kandidaatin tutkinto + 50 €/kk ja maisterin tutkinto + 120 €/ kk. Työaikamuoto on yleistyöaika (38,25 t/ viikko). Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös ei kelpoiset hakijat.

Jos sinulle on tärkeää lapsen aito kohtaaminen ja läsnäolo, hae töihin meille Lopen varhaiskasvatukseen. Läsnäolopedagogiikan lisäksi Lopen varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa hyödynnetään vahvasti luontoa oppimisympäristönä sekä panostetaan varhaiskasvatuksen pedagogiikan arviointiin ja kehittämiseen.

Tahdomme paikkaan sinut, joka sitoutuneesti toteutat ja kehität laadukasta varhaiskasvatussuunnitelman mukaista pedagogiikkaa. Odotamme, että sinulla on joustava ja positiivinen asenne työhön sekä näkemystä ja osaamista tiimityöhön liittyen. Tarjoamme hyvän, positiivisen sekä kehitysmyönteisen työyhteisön ja - ilmapiirin.

Käy katsomassa Lopen varhaiskasvatuksen instagram-sivuja ja tutustu Lopen varhaiskasvatuksen monipuoliseen toimintaan, johon mielellämme ottaisimme sinut mukaan!

Lopen kunnan henkilöstöetuina ovat mm. 100€ työvaateraha/vuosi varhaiskasvatuksen työntekijöille, työsuhdepolkupyöräetu, smartumin liikunta-/kulttuurisetelit sekä kunnan liikuntapalveluiden tarjoamat edut.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävissä noudetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta. Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 4.12.2023 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävään antaa päiväjohtaja Maija Mäenpää p. 040 330 6083 maija.maenpaa@loppi.fi.

Lisätietoja

Lopen kunta, Sivistyslautakunta, Varhaiskasvatus

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, vajaan 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on n. 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran- ja elämänvaiheissa. Loppi on savuton työnantaja.


Osoite: -, 12700 Loppi
Lopen kunta - Rökfri arbetsplats Lopen kunta - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb