Varhaiskasvatuksen opettaja, Ajurinmäen päiväkoti - Esbo stad

Tehtävän kuvaus: Haemme joukkoomme motivoitunutta ja sensitiivistä varhaiskasvatuksen opettajaa 3-5- vuotiaiden lasten ryhmään. Tiimissäsi työskentelee lisäksesi toinen varhaiskasvatuksen opettaja sekä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista yhdessä toisen opettajan kanssa. Ajurinmäen päiväkoti sijaitsee Leppävaaran keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päiväkodissa on neljä lapsiryhmää. Varhaiskasvatuksen laaja-alainen erityisopettaja ja kieli- ja kulttuuri varhaiskasvatuksen opettaja työskentelevät myös tarvittaessa kasvattajiemme apuna. Espoon kaupunki avustaa tarvittaessa asunnon hankinnassa.Tule mukaan iloiseen ja työstään innostuneeseen kasvattajajoukkoon!
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja lasten, vanhempien ja muiden kasvattajien kanssa. Joustavaa työotetta. Uuden VASU:n tuntemusta. Hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja. Positiivista ja sensitiivistä työnotetta sekä taitoa ja halua toimia aktiivisena työyhteisön jäsenenä.Esiopetuspätevyys katsotaan eduksi.

Vs. Varhaiskasvatusyksikön johtaja Tania Makkonen 040 521 5989 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Ajurinmäen päiväkoti
Osoite: Porarinkatu 9, 02650 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan