Varhaiskasvatuksen opettaja

Asikkalan varhaiskasvatuksen kivijalka on lapsen oikeus hyvään lapsuuteen. Turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä tuemme lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä ammattitaitoisen henkilöstön ohjauksessa. Olemme taloudellisesti vakaa, koulutusmyönteinen ja kehittävä kunta, joka huolehtii työyhteisön hyvinvoinnista arjessa. Tule kanssamme rakentamaan laadukasta varhaiskasvatusta liikkuvaan Asikkalaan!

Oletko sinä joukkoomme sopiva, kehittämishaluinen, toimeen tarttuva ja uuden vasun mukaisesti toimiva varhaiskasvatuksen opettaja?

Etsimme idearikasta ja innostunutta varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen päiväkoti Peuhikseen alkaen 02.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Päiväkoti Peuhis on neliryhmäinen päiväkoti, joka sijaitsee lähellä loistavia liikuntamahdollisuuksia. Kirjasto on samassa rakennuksessa, mikä mahdollistaa kirjastopalvelujen aktiivisen käytön.
Meillä arvostetaan hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, sillä yhdessä tehden Asikkalan varhaiskasvatuksessa luodaan lapsille turvallinen ja lämminhenkinen arki. Koko varhaiskasvatuksen yhteinen toiminta-ajatus on: "Arkea arvostaen, oivaltamaan ohjaten, turvaa tarjoten ja lapsuutta kunnioittaen".

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 6. luvun mukaisesti. Pätevien tai sopivien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää myös määräaikaisena.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Varhaiskasvatuksen opettajan tehtäväkohtainen palkka 2518,89 euroa.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta.

Asikkalan kunta on savuton työpaikka.

Täytä hakemus osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy klo 12.00. 27.09.2020

Lisätietoja

http://www.asikkala.fi

Tutustu työnantajaan

Päiväkodin johtaja Sari Koskinen, sari.koskinen@asikkala.fi, puh. 0447780324

Asikkalan kunta, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut
Osoite: Kanavatie 42, 17200 Vääksy

Luonnonläheinen, 8200 asukkaan Asikkalan kunta sijaitsee Päijät-Hämeen maakunnassa, Päijänteen ja Vesijärven syleilyssä. Kuntakeskus Vääksy on tunnettu huvilahistoriaa henkivästä vanhasta Vääksystä ja kauniista kanavamiljööstä. Kuntakokoon nähden Asikkalalla on monipuolinen palvelutarjonta ja kattava kouluverkko aina lukion ilmailulinjaa myöten. Kokeilumyönteisen ja ajassa elävän kunnan palveluksessa on noin 250 henkilöä. Asikkala on Suomen liikkuvin kunta, jonka tarjoamista eduista nauttivat niin kuntalaiset, vapaa-ajanasukkaat, paikalliset yritykset kuin kunnan työntekijät. Tervetuloa liikkuvaan Asikkalaan!