Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja, Auroran päiväkoti - Esbo stad

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, kiinnostaako sinua digitaalisten työkalujen hyödyntäminen tai vahvuuspohjainen pedagogiikka varhaiskasvatuksessa? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Auroran päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään Auroran päiväkotiin. Päiväkodissamme on 6 ryhmää 1- 6 vuotiaille lapsille. Ainakin aluksi työskentelet 3-5 vuotiaiden Männyt ryhmässä.

Olemme avoin, positiivinen ja kokeileva päiväkoti. Iloinen ilmapiiri, kiireettömyys ja syli ovat arvojamme.
Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti positiivinen pedagogiikka, monialainen yhteistyö ja ammatillinen kasvu. Meille on tärkeää, että jokainen voi työssään hyödyntää omia vahvuuksiaan. Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat positiivisen pedagogiikan ja varhaiskasvatussuunnitelmaperustaisen toiminnan toteutumisesta. Toimit lisäksi tiimisi vetäjänä. Tärkeä osa työtäsi on myös yhteistyön ja työhyvinvoinnin kehittäminen.
Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että arki on sujuvaa meille kaikille.
Tässä työssä pääset hyödyntämään omia mielenkiinnon kohteitasi. Meillä saat vaikuttaa omien työpäiviesi sisältöön ideoimalla toimintaa lajaa-alaisesti erilaisa oppimisympäristöjä hyödyntäen.

Tiedät onnistuneesi työssäsi, kun lapsi kasvaa, kehittyy ja oppii itsenäiseksi aktiiviseksi toimijaksi.

Tuleva tiimisi:
Lähimmiksi työkavereiksesi saat muut varhaiskasvatuksen opettajat sekä lastenhoitajat. Esihenkilösi Mari on aina valmiina ideointiin ja kehittämiseen. Meillä on aktiivinen työyhteisö, jota kuvaa hyvin yhteinen tekeminen liikunnan parissa myös vapaa-ajalla. Työpäivän aikana pidämme tiimihenkeä yllä huumorin ja ryhmärajoja ylittävän yhteistyön keinoin.

Työpaikan nimi ja osoite: Auroran päiväkoti, Lippajärventie 44, 02940 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Edellytämme vahvaa pedagogista työotetta
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Eduksi luetaan esiopetuskelpoisuus.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/auroran-paivakoti

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran läntinen varhaiskasvatus, Päiväkodit
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-03-1791-22
  • 1.9.2022
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2668,74 €/kk
  • Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
  • 22.6.2022 - 1.7.2022 15:45
  • Varhaiskasvatuksen opettajatOpetus- ja kulttuurialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja,
Mari Frilund p. 040 636 9797 ajalla 28.6 - 1.7.2022

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran läntinen varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Lippajärventie 44, 02940 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb