Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja esikouluryhmään - Åbo stad, Bildningssektorn

Haemme pikaisella aikataululla varhaiskasvatuksen opettajaa Nummenpuistokadun päiväkotiin loppuvuodeksi. Aloitus sopimuksen mukaan ja tehtävässä on mahdollisuus jatkaa myös kevätkaudella. Sijaisuus on esiopetusryhmässä, mikä huomioidaan myös palkkauksessa.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista yhdessä tiimisi kanssa sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta yhteistyössä alueellisen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kanssa.

Ryhmässä on selkeä päivästruktuuri, pienryhmätoimintaa sekä käytössä tarpeen mukaan lapsille myös kuvia ja tukiviittomia. Tärkeää meille on aito ja kunnioittava kohtaaminen sekä lasten että huoltajien kanssa.

Työaika pääsääntöisesti klo 7:30-16:30 välisenä aikana ja sinulle on viikoittain varattu aikaa toiminnan suunnitteluun, arviointiin ja kehittämiseen. Koulutuksiin pääset säännöllisesti työajalla ja myös työyhteisö kokoontuu kehittämään päiväkotimme toimintakulttuuria ja pedagogiikkaa yhdessä.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) § 26 / § 27 mukaan.

Tehtävää täytettäessä huomioidaan myös alan opiskelijat, joiden opinnoista suurin osa on suoritettu.

Tehtävään valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan (KVhL 7 §) ennen palvelussuhteen alkamista ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä.
Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy tehtävän vaativuuden mukaan.

Toimintaamme voit tutustua Facebookissa: Nummenpuistonkadun päiväkoti

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana, joten hae jo tänään!

Lisätietoja

http://www.turku.fi/paivahoito-ja-koulutus/varhaiskasvatus
https://www.facebook.com/Nummenpuistokadun-päiväkoti-773578753024319/?ref=page_internal

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodinjohtaja Matleena Laulumaa p. 040 610 1745.
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Varhaiskasvatus, Nummenpuistokadun päiväkoti

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Nummenpuistonkatu, 20540 Turku

Rekommenderade jobb