Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja (esiopetus resurssiop) - Kotka Stad

Kotkan kaupungin varhaiskasvatuksen vastuualueella on haettavana kaksi varhaiskasvatuksen opettajan (esiopetuksen resurssiopettaja) tehtävää 1.9.2022 - 3.6.2023, työaika 30 h/vk (yleistyöaika):
Kyminkartanon ja Ruonalan esiopetuksen yhteinen resurssiopettaja
Haukkavuoren ja Mussalon esiopetuksen yhteinen resurssiopettaja

Oletko sinä etsimämme henkilö, jolla on rohkeutta heittäytyä, kokeilla uutta sekä olla mukana kehittämässä yksikön toimintaa kieli- ja kulttuuritietoisuus painotuksella? Meillä tulet työskentelemään osaavassa, innovatiivisessa ja ammatillista kehittymistä tukevassa työyhteisössä.

Kotkan varhaiskasvatuksessa on esiopetus mukaan luettuna noin 1800 lasta. Toimintamme perustuu pienryhmäpedagogiikkaan. Kannustamme lapsia liikkuvaan elämäntapaan ja otamme heidät mukaan oman arkensa suunnitteluun. Haemme joukkoomme ammattilaista, jonka työssä näkyvät sitoutuneisuus, sensitiivinen vuorovaikutus ja myönteinen ajattelu. Työ sisältää lasten vuorovaikutuksen vahvistamista, pitkäkestoisen vuorovaikutuksen turvaamista, oppimisen tukemista sekä kaksi- ja monikielisyyden suunnitelman pohjalta työskentelyä yksikkötasolla.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimukset ovat varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 § tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaiset. Palkkaus on OVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka esiopetuksessa on 2653,79 x 78,43 % €/kk (yleiskorotus huomioitu). Tehtäviin valittujen on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote. Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta. Tehtävissä on neljän kuukauden koeaika.

Tehtäviä haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Hakuaikaa on päätetty jatkaa 22.8.2022 klo 15.00 asti. Aikaisemmin tehtäviä hakeneet otetaan huomioon. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

varhaiskasvatuksen aluepäällikkö Heidi Porttila, heidi.porttila@kotka.fi, p. 040 539 6410

Lisätietoja

Varhaiskasvatus

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Rekommenderade jobb