Haemme esiopetuskelpoista varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen tehtävään Merenkulkijan päiväkotiin

Pidätkö tärkeänä tukea, kannustaa ja rohkaista jokaista lasta kokeilemaan, harjoittelemaan, tekemään kysymyksiä, epäilemään ja ihmettelemään?
Olet tervetullut meidän työkaveriksemme : )

Varhaiskasvatuksen opettajana esiopetusryhmässä vastaat Espoon esiopetussuunnitelman mukaisen toiminnan toteuttamisesta, sekä esioppilaiden henkilökohtaisen opetussuunnitelman (leops) laatimisesta ja arvioinnista yhdessä toisen esiopettajan kanssa. Esiopetusryhmässä työskentelee opettajien lisäksi varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Pedagogisissa ratkaisuissa on apuna laaja-alaisen erityisopettajan ja kieli- ja kulttuuriopettajan kanssa tehtävä säännöllinen yhteistyö.

5-ryhmäinen Merenkulkijan päiväkoti sijaitsee keskeisellä paikalla. Merenranta, urheilupuisto, metsäalueet sekä pian myös Lippulaivan palvelut kirjastoineen, ovat aivan lähellä.
Toiminnassamme painottuu leikki, liikunta sekä yhdessä lasten kanssa asioita tutkiva ja ihmettelevä työskentelytapa. Havainnointi, dokumentointi ja toiminnan jatkuva arviointi sekä kehittäminen kuuluvat meidän jokaisen työhön kiinteästi.

Varhaiskasvatuksen opettajana toimit myös varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina ja pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa. SAK-ajalle on toteutumismalli, jota uudistamme yhdessä tarpeen mukaan. Koko työyhteisön tuki, hyvät kulkuyhteydet ja osaava henkilökunta pitävät huolen siitä, että tähän paikkaan on hyvä tulla töihin.

Työ alkaa 2.8. tai sopimuksen mukaan jo aiemmin, vaikka kesäkuun alussa.
Voit halutessasi liittää hakemukseesi CV:n sekä olennaiset työtodistuksesi.

Työpaikan nimi: Merenkulkijan päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään kelpoisuutta työskennellä varhaiskasvatuksen opettajana esiopetusryhmässä. Tuothan kelpoisuutesi esiin hakemuksessasi. Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme liikkumiseen innostavaa asennetta ja halua kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-fi/kasvatus_ja_opetus/varhaiskasvatus/varhaiskasvatuksen_toimipaikat/kunnalliset_paivakodit/espoonlahti/merenkulkijan_paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Anu Vartiainen, anu.vartiainen@espoo.fi, p. 050 360 5307

Lisätietoja

Merenkulkijan päiväkoti

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kipparinkatu 10, 02320 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Suggested jobs