Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja, Friisilän päiväkoti - Esbo stad

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, haluatko työskennellä positiivisessa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa osaamistasi ja työpanostasi arvostetaan? Tule meille varhaiskasvatuksen opettajaksi Friisilän päiväkotiin. Meillä on haussa varhaiskasvatuksen opettaja vakinaiseen tehtävään.

Päiväkodissamme on kuusi ryhmää 0-6-vuotiaille lapsille. Ainakin aluksi työskentelet 1-4-vuotiaiden lasten parissa Tähtien-ryhmässä. Lähimmiksi työkavereiksi omaan tiimiisi saat kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmän toiminnasta ja pedagogiikasta yhdessä osaavan tiimisi kanssa. Oman tiimisi lisäksi arjen työssä sinua tukevat päiväkodin muut varhaiskasvatuksen opettajat ja lastenhoitajat. Myös esihenkilösi Johanna on aina valmiina auttamaan ja tukemaan sinua.

Meillä on käytössämme uudehkot ja modernit tilat. Päiväkotirakennuksemme otettiin käyttöön elokuussa 2019, jolloin myös koko välineistö uusittiin. Päiväkodin sijainti ja toimivat tilaratkaisut mahdollistavat monipuolisen liikunta- ja ulkoilupedagogiikan toteuttamisen. Päiväkodin läheisyydestä löytyy mahtavia metsäretkipaikkoja. Kaikki ryhmämme retkeilevätkin säännöllisesti lähialueella. Lisäksi ryhmämme tekevät usein retkiä muun muuassa erilaisiin kulttuurikohteisiin. Päiväkotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, rauhallisella pientaloalueella.

Päiväkodissamme suunnittelemme toimintaa lasten mielenkiinnon kohteet sekä tarpeet huomioiden. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi saa olla oma itsensä ja kokea olevansa tärkeä osa yhteisöämme. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatuksen merkityksellisyydestä.

Työyhteisömme:

Työyhteisössämme arvostamme positiivisuutta sekä sensitiivistä ja lapsilähtöistä työotetta. Arvostamme jokaisen osaamista ja asiantuntemusta sekä intoa kehittää toimintaamme. Meille on tärkeää yhteisöllisyys ja yhteen hiileen puhaltaminen. Lämmin ja iloinen ilmapiiri, hyvä yhteishenki sekä huumori arjen pyörteissä ovat meille tärkeitä. Yhdessä haluamme tehdä jokaisesta päivästä mahdollisimman onnistuneen. Tule mukaan osaavaan joukkoomme!

Työn aloitusajankohdasta voimme sopia.

Työpaikan nimi ja osoite: Friisilän päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/friisilan-paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Johanna Alanko, johanna.alanko@espoo.fi, 040-6343070

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Matinkylä-Olarin varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Friisinniityntie 21, 02240 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb