Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja / Hallila-Kanjonin varhaiskasvatus - Tampereen kaupunki

Hallila-Kanjoni-Ahvenisjärven kokonaisuuteen sisältyy Hallilan ja Kanjonin päiväkodit sekä Ahvenisjärven koulutalojen esiopetus. Olemme kehitysmyönteinen ja osaava työyhteisö, jossa jokaista työntekijää arvostetaan ja osaamista tuetaan. Olet sitten jo pitkän työkokemuksen omaava tai työurasi alussa, niin toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme.

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työtehtävään Hallila-Kanjoni-Ahvenisjärven varhaiskasvatukseen.Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Varhaiskasvatuksen opettajalle kuuluvat tehtäväkuvauksen mukaiset työtehtävät. Tällä toimintakaudella toimit päiväkodin lapsiryhmässä, jossa työtiimiisi kuuluu kaksi lastenhoitajaa. Työaika sijoittuu aikavälille 6-18.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus (laki 540/2018, 26§ ja 75§).

Eduksi katsotaan kiinnostus monikulttuurisessa ympäristössä työskentelyyn, hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot sekä halu kehittää ja kehittyä ammatillisessa työyhteisössä.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Pyydämme, että liität tutkintotodistuksen sähköiseen hakemukseesi KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset tarkistetaan ennen työsopimuksen allekirjoittamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. päiväkodin johtaja Niina Liikanen, puh. 041 7302 285 tai sähköpostilla niina.liikanen@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 12.10.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. päiväkodin johtaja Niina Liikanen, puh. 041 7302 285 tai sähköpostilla niina.liikanen@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Hallila-Kanjonin varhaiskasvatus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb