Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja, Hannunnittun pk - Åbo stad, Bildningssektorn

Haemme Hannunniitun päiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajaa, jolla on myös esiopetuspätevyys 1.6.2022 alkaen, sovittaessa myös mahsollista aloittaa elokuussa.


Hannunniitun päiväkoti koostuu kolmesta talosta. Virmuntie 1:ssä on neljä ryhmää, 3-5-vuotiaita sekä alle 3-vuotiaita; Virmuntie 3:ssa toimii kaksi esikouluryhmäämme, Hannunniitun koulun yhteydessä; Kohmossa Ritavuorenkuja 6:ssa on alle 3-v., 3-5-v-vuotiaita sekä myös esikoulu.
Lähellä sijaitsevat mukavat metsät, koulun urheilukentät sekä kulttuurimaisemallinen Kuralan Kylämäki.

Tärkeimpänä johtotähtenämme on lasten lämminhenkinen kohtaaminen ja turvallisuuden tunteen luominen. Toivomme, että olet innostunut työstäsi ja luot lapsille elämyksellisiä oppimiskokemuksia yhdessä tiimisi kanssa.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslaki (540/2018) § 26 / § 27.

Tehtävään valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan (KVhL 7 §) ennen palvelussuhteen alkamista ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/paivahoito-ja-koulutus/varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodinjohtaja Ritva Huotari p. 040 842 8830 tai ritva.huotari@edu.turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Kirjalliset hakemukset tulee jättää ennen hakuajan päättymistä: Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuuden hallinto, PL 355, 20101 Turku

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Varhaiskasvatus, Hannunniitun päiväkoti

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: 20540 Turku

Rekommenderade jobb