test
Varhaiskasvatuksen opettaja, Hansaksen päiväkoti - Sibbo kommun

Haluatko olla mukana kehittämässä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä ja välittävässä kunnassa?

Sipoon varhaiskasvatuksessa kehittämistyö on pitkäjänteistä ja kokonaisvaltaista, ja siinä painottuu leikkiin ja liikkumiseen innostava toimintakulttuuri. Vahvuuksiamme ovat luonnonläheisyys ja kaksikielisyys. Panostamme henkilökunnan ja johtajuuden osaamiseen ja hyvinvointiin sekä lasta arvostavaan työtapaan.

Sipoon kunnan varhaiskasvatuspalvelut etsii nyt VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA 1.2.2022 alkaen. Sijoituspaikkana on Hansaksen päiväkoti.

Kolmiryhmäinen päiväkotimme sijaitsee rauhallisella pientaloalueella lähellä luontoa, viihtyisissä ja toimivissa tiloissa. Pihamme on suuri, ja houkuttelee monipuoliseen toimintaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseen, rohkean ja luovan työyhteisön sekä yhteisöllistä tukea työhösi. Pidämme tärkeänä säännöllisen sak-ajan toteutumista. Varhaiskasvatuksen opettajat ja lastenhoitajat kokoontuvat säännöllisesti omiin pedagogisen kehittämisen palavereihin.

Meidän kanssamme pääset kehittämään leikkipedagogiikkaa tarinallisen leikin ja satuseikkailun avulla. Toimimme pienryhmissä ja lasta osallistaen. Olemme mukana Koko kunta leikkii -hankkeessa. Käy katsomassa kuvia toiminnastamme: https://www.instagram.com/hansaksenpaivakoti/?hl=fi ja lukemassa Hannelandian postaus https://www.facebook.com/Hannelandia/posts/2822654498057289 .

Toivomme sinun olevan joustava, organisointikykyinen ja sosiaalinen ja tulevan hyvin toimeen sekä lasten että aikuisten kanssa. Arvostamme aikaisempaa alan työkokemusta ja positiivista asennetta sekä kokemusta tukea tarvitsevien lasten kanssa työskentelystä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus, kuitenkin huomioiden 74 § ja 75 § voimaantulon ja siirtymäsäännökset. Kelpoisen hakijan puuttuessa huomioimme määräaikaiseen työhön (31.7.2022 saakka) myös ei-kelpoiset, alaa opiskelevat tai soveltuvaa työkokemusta omaavat hakijat.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2602,95 euroa + mahdolliset lisät. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Valitun henkilön on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 26.1.2022 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Jätähän hakemuksesi pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/
https://www.facebook.com/Sipoon-Varhaiskasvatus-Småbarnspedagogik-i-Sibbo-1674097542854481/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Ritva Lindwall 040 627 6743 tai ritva.lindwall(at)sipoo.fi

Lisätietoja

Sivistysosasto, Varhaiskasvatuspalvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Hansaksentie 3, 01150 Söderkulla
Sipoon kunta - Rökfri arbetsplats Sipoon kunta - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb