Oletko kiinnostunut työskentelemään parin vuoden ikäisessä päiväkodissa? Miltä kuulostaa yhteistyö kirjaston kanssa?

Miltä tuntuu ajatus tutkimiseen innostavasta oppimisympäristöstä, jossa on lasten ryhmätilojen lisäksi iso monitoimisali, nassikkapainihuone, luontohuone, vesileikkihuone ja henkilökunnan työhuone, jossa sak - aika mahdollistuu? Työyhteisössämme on vahvaa pedagogista osaamista ja kehittämistä.

Kiehtooko työpaikka kauniissa ympäristössä lähellä merenrantaa ja monipuolisia oppimisympäristöjä?

Motivoituneen työyhteisön lisäksi tarjoamme Espoon kaupungin työsuhde-etuuksina mm. työsuhdematkalipun, sportti - ja kulttuuripassin, maksuttoman uintimahdollisuuden ja stipendikukkaron, josta voi anoa omalla ajallaan toteutuviin opintoihin tukea.

Haukilahden päiväkodin uudisrakennus valmistui keväällä 2019 ja haemme kahta varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaisiin tehtäviin.

Haukilahden kaksikerroksisessa päiväkodissa on 8 lapsiryhmää, samassa rakennuksessa on myös Haukilahden kirjasto.

Päiväkotiin on hyvät kulkuyhteydet. Lähimmät metropysäkit ovat Iso Omena, Niittykumpu tai Tapiola, josta voi vaihtaa bussiin. Lisäksi Lauttasaaresta kulkee bussi suoraan päiväkodin ovelle.

Työpaikan nimi: Haukilahden päiväkoti

Työaika: 38h 15min / vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Haku täytettään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)


Arvostamme liikkumiseen innostavaa asennetta ja halua kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-fi/kasvatus_ja_opetus/varhaiskasvatus/varhaiskasvatuksen_toimipaikat/kunnalliset_paivakodit/tapiola/haukilahden_paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Varhaiskasvatusyksikön vs. johtaja Anne Koskinen, anne.s.koskinen@espoo.fi, p. 0405079381

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Tapiolan varhaiskasvatus

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Toppelundintie 11, 02170 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Suggested jobs