Varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja - Iin kunta

Iin kunnan varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana erimittaisia varhaiskasvatuksen opettajan ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sijaisuuksia päiväkodeissa ja ryhmäperhepäivähoidossa. Jätäthän hakemuksesi pian Kuntarekryn kautta! Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat.

Varhaiskasvatuksemme painopistealueet ovat: osallisuus, vuorovaikutus ja positiivinen pedagogiikka. Haemme innostuneita, joustavia ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettuja varhaiskasvatuksen ammattilaisia työskentelemään lyhyisiin ja pidempiinkin sijaisuuksiin.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 tai 27 § ja 75 § siirtymäsäädösten mukaisesti. Kasvatustieteen kandidaatin tutkintoon edellytetään sisältyvän varhaiskasvatuksen tehtävään ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoon varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto lähihoitaja (suuntautuminen lapset ja nuoret). Tarkistamme valituilta lain edellyttämien määräaikojen puitteissa rikosrekisteriotteen (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kuivaniemen päiväkoti, Tenavatupa ryhmis Olhava ja Jakun ryhmis Kirsti Kehus puh. 040 641 1003
Haminan ja Alarannan päiväkodit Tanja Rajala puh. 040 182 9592
Nikkarin päiväkoti Kirsti Tuominen puh. 040 357 7999
Lakson ja Tikkset päiväkodit ja perhepäivähoito Leena Moilanen puh. 040 7238800

Lisätietoja

Iin kunta, Opetus- ja varhaiskasvatuspalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut

Ii on kasvava, elinvoimainen, luovasti uudistuva kunta - Iissä on ideaa!

Iin kunta on savuton kunta.


Osoite: Jokisuuntie 2, 91100 Ii
Iin kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb