Skip to main content
test

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, kiinnostaako sinua digitaalisten työkalujen hyödyntäminen tai osaamisesi kehittäminen varhaiskasvatuksessa? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Kaarnapurren päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään Kaarnapurren päiväkotiin. Päiväkodissamme on 2 eri ryhmää 0-5-vuotiaille lapsille. Ainakin aluksi työskentelet 1-5-vuotiaiden Kaislaranta ryhmässä.

Olemme avoin, positiivinen ja kokeileva päiväkoti. Iloinen ilmapiiri, kiireettömyys ja syli ovat arvojamme. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti kehittämisenilo, pysyvyys ja auttamisen halu. Meille on tärkeää, että työilmapiiristä pidetään huolta. Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lasten varhaiskasvatussuunnitelmien ja ryhmän varhaiskasvatussuunnitelman laatimisesta yhdessä toisen ryhmässä toimivan varhaiskasvatusopettajan kanssa. Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että oppimisen ilo ja lasten osallisuus toteutuvat arjessa.

Tässä työssä pääset vaikuttamaan koko työyhteisön pedagogiikan kehittämiseen. Meillä saat vaikuttaa omien työpäiviesi sisältöön ideoimalla ryhmän varhaiskasvatusta sekä tekemällä tiivistä yhteistyötä toisen lapsiryhmän henkilöstön kanssa.

Tulevien työkavereidesi mukaan varhaiskasvatuksen opettajan työssä palkitsevinta on kehittämismahdollisuudet ja oppiminen joka päivä.

Lähimmiksi työkavereiksesi saat muut varhaiskasvatuksen opettajat Taijan ja Päivin sekä Mari-Annen ja Raisan ja Tarun jotka toimivat lastenhoitajina. Lisäksi meillä on yhdistelmätyöntekijä Anne joka tekee yhteistyötä molempien ryhmien kanssa. Esihenkilösi Marina on aina valmiina kuulemaan ja yhdessä kehittämään työtä. Meillä on innovatiivinen työyhteisö, jota kuvaa hyvin lasten osallistaminen ja teematyöskentely. Työpäivän aikana pidämme tiimihenkeä yllä huumorin ja avoimen keskustelun keinoin.

Työpaikan nimi ja osoite: Kaarnapurren päiväkoti, Holmankorpi 3, 02210 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. Lisäksi arvostamme huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15530

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Marina Primietta, puh. 046-8771122 tai sähköpostilla marina.primietta@espoo.fi.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Matinkylä-Olarin varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Holmankorpi 3, 02210 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb