Varhaiskasvatuksen opettaja, Kauklahden päiväkoti, 2 tehtävää - Esbo stad

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kauklahden päiväkoti, 2 tehtävää

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Kauklahden päiväkodissa.Päiväkotimme vahvuus on kollegiaalinen tuki. Opettajien pedagogisia keskusteluja käydään vertaisryhmässä, joka rakentaa yksikköömme vahvan pedagogisen pohjan. Positiivinen pedagogiikka ohjaa vahvasti toimintaamme.Kaikilta kasvattajilta odotamme sitoutumista yhteisöllisyyteen. Toisten auttaminen ja kunnioittava vuorovaikutus luovat paitsi hyvän työilmapiirin, myös lapselle turvallisen ja hyvinvointia edistävän kasvuympäristön.Espoon kaupunki työnantajana on koulutusmyönteinen ja tarjoaa monipuolisen koulutus tarjonnan lisäksi lukuisia muita työpaikkaetuja mm. työsuhdematkalipun, liikunta/kulttuuriedun ja työsuhdeasuntojaTervetuloa mukaan positiiviseen kasvattajayhteisöömme!
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään kehittämismyönteisyyttä ja hyviä tiimityöntaitoja.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Saara Soini 046 877 1158 saara.soini@espoo.fi 24.6-12.7.2019 Varajohtaja Sirpa Huttu-Ahtola 046 877 1079 sirpa.huttu-ahtola@espoo.fi 24.6-28.6.2019

Kauklahden päiväkoti
Osoite: Hansakallionkuja 1, 02780 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan