Varhaiskasvatuksen opettaja, Kiltakallion lastentalo - Esbo stad

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kiltakallion lastentalo

Tehtävän kuvaus: Etsimme joukkoomme positiivista ja innovatiivista varhaiskasvatuksen opettajaa. Kaipaamme joukkoomme hyvät vuorovaikutustaidot omavaa opettajaa täydentämään tiimiämme. Työtehtävät ovat työsuhteen alkaessa Norppien 3-5 -vuotiaiden ryhmässä. Lähistöllä on hyvät retkeilymahdollisuudet mm. kirjastoon, metsään ja lähipuistoihin. Yksikössämme on mahdollisuus päästä tekemään yhteistyötä. Varhaiskasvatuksen suunnittelussa ja toteutuksessa meitä tukevat kieli- ja kulttuuriopettaja ja laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja.Kiltakallion lastentalo toimii monikulttuurisessa ympäristössä. Perheiden kanssa tehtävä yhteistyö hyvässä hengessä on meille tärkeää. Työsuhde alkaa 29.7.2019, mutta tarvittaessa voi aloittaa sopimuksen mukaan aikaisemmin. Tervetuloa joukkoomme!
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Satu Westerlund 0505946329 satu.westerlund@espoo.fi Varhaiskasvatusyksikön johtaja Päivi Ikonen 0438258009 paiovi.ikonen@espoo.fi

Kiltakallion lastentalo
Osoite: Lippurinne 3, 02770 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan